De ce este o aplicatie HR soluția ideală pentru operațiunile de resurse umane?

de | | 2 Minute

De ce este o aplicatie HR soluția ideală pentru operațiunile de resurse umane?

Soluțiile digitale sunt o necesitate în companiile care vor să aibă succes pe termen lung. O aplicatie HR cu funcționalități multiple, printre care și un soft pontaj electronic, contribuie la eficientizarea unui număr mare de procese administrative. Prin urmare, numărul sarcinilor repetitive va scădea semnificativ. De asemenea, o aplicatie HR facilitează luarea unor decizii de business, prin faptul că îți pune la dispoziție date concrete care pot fi analizate oricând.

Cu o aplicatie HR îți eficientizezi operațiunile de resurse umane

Vrei să ai o evidență clară asupra datelor angajaților și a tuturor documentelor asociate lor? O aplicatie HR îți permite să accesezi în orice moment, oriunde ai afla, toate informațiile despre angajați care te interesează. Astfel, procesele complexe de administrare de personal se simplifică. De asemenea, printr-un soft pontaj electronic, disponibil în această aplicatie HR, colectezi și centralizezi datele de prezență ale angajaților. Pontajul poate fi introdus apoi într-un soft de salarizare, pentru a efectua calculul de salarii rapid și cu precizie. 

Colectează ușor datele de prezență cu un soft pontaj electronic

Pentru a gestiona eficient munca în format hibrid și programul flexibil oferit angajaților, poți utiliza un soft pontaj electronic, disponibil într-o aplicatie HR. Indiferent de modul în care își desfășoară activitatea, cu ajutorul soluției poți colecta datele de prezență ale angajaților.

Salariații pot utiliza o cartelă electronică pentru a intra în sediul companiei, pe baza unui sistem de tip punch-in și punch-out. Dacă lucrează de acasă, ei își pot introduce manual pontajul într-o pagină special creată în acest sens. Nu în ultimul rând, datele de prezență mai pot fi precompletate într-un soft pontaj electronic, unde specialistul HR poate interveni în următoarele situații: au existat între timp zile de concediu de odihnă, zile de concediu medical, absențe, angajații au efectuate ore suplimentare sau au apărut alte situații neprevăzute.

Într-o aplicatie HR complexă este disponibil un portal self-service

Prin utilizarea unui portal intuitiv, inclus într-o aplicatie HR, angajații își pot vedea balanța zilelor de concediu rămase, fluturașii de salariu și au acces la diverse adeverințe, ghiduri și alte resurse utile. Prin urmare, nu mai sunt necesare schimburi de mesaje între angajați și specialiștii din departamentul de resurse umane. Astfel, minimizezi birocrația și câștigi timp care poate fi alocat înspre acțiuni strategice.

Ce funcționalități mai sunt disponibile într-o aplicatie HR?

Alături de module pentru administrarea datelor și a documentelor, gestionarea pontajului și a cererilor angajaților, o aplicatie HR este utilă și alte scopuri. Poți implementa această soluție pentru a administra onboardingul noilor veniți în companie, sesiunile de training și evaluare, delegațiile și deconturile, dar și pentru a configura și crea diverse rapoarte.

Descoperă o aplicatie HR complexă și configurabilă

Dacă îți dorești și tu un software de resurse umane cu funcționalități multiple, care să poată fi personalizat pe nevoile tale, descoperă aplicația True HR. Soluția dezvoltată de UCMS by AROBS este ușor de utilizat și acoperă o gamă largă de nevoi. Mai multe detalii poți afla dacă trimiți un email la [email protected], sau la numărul de telefon 0720 534 424.