Aplicație „deșteaptă” Daniel Taxi Cluj: îți alegi singur șoferul și mașina

de | | 2 Minute

Aplicație „deșteaptă” Daniel Taxi Cluj: îți alegi singur șoferul și mașina

De acum totul e mai ușor cu noua aplicație Daniel Taxi Cluj!

Din dorința de a-i mulțumi pe clienții noștri și a-i ajuta să ajungă cât mai repede și confortabil la destinația cerută, echipa Daniel Taxi a lansat recent o aplicație online interactivă.

Astfel, clujenii sau turiștii care obișnuiesc să apeleze la serviciile noastre de taximetrie, pot descărca gratuit aplicația online Daniel Taxi Cluj din Magazin Play.

Primul pas este să-ți creezi un cont, introducând numărul tău de telefon și Pin-ul primit prin sms. Apoi, comanzi rapid și ușor, scriind adresa la care soliciți taxiul. Aplicația îți permite să vezi câte taximetre sunt disponibile în timp real, dar și să-ți alegi singur șoferul și mașina.

După ce ai plasat comanda, în cazul în care dorești să specifici ceva șoferului, (ex: unde mai exact să parcheze, după ce anume să te identifice etc.) poți să comunici cu acesta, apăsând pe căsuța „Mesaje” din partea stângă.

Aplicația online Daniel Taxi a fost creată cu scopul de a avea un acces mai rapid la taximetru. Clienții Daniel Taxi pot chema mult mai ușor un taximetru atunci când au nevoie. De asemenea, călătoria este una confortabilă și plăcută, de vreme ce clienții își pot alege șoferul și mașina care să-i transporte la destinația dorită.

Comunicarea în timp real, avantajul clientului de a-și alege singur șoferul și mașina, dă posibilitatea operatorului de transport să-și îmbunătățească serviciile aplicației, și, implicit, serviciului de taximetrie Daniel Taxi, să devină mai eficient.

De ce să călătorești cu Daniel Taxi?

Echipa de la Daniel Taxi s-a pregătit, așadar, pentru toamnă, când clujenii, turiștii, studenții, amatorii de evenimente, vor trebui să ajungă în timp util în „punctele fierbinți”. Și cum altfel să reușească decât apelând la noua aplicație online lansată de Daniel Taxi în ajutorul lor?

Momentan aplicația este disponibilă doar în Magazin Play, dar în curând va fi disponibilă pentru iOS, dorindu-se astfel să fie utiliă cât mai multor clienți.