5 motive pentru care să alegi Daniel Taxi

de | | 2 Minute

De ce să alegi aplicația Daniel Taxi

Într-un oraș mare precum e Clujul, e necesar să avem cât mai multe metode de a ne deplasa dintr-o parte în alta a orașului în siguranță și cu ușurință. În acest proces, Aplicația Daniel Taxi joacă un rol important pentru comunitatea clujeană. Fie că ai nevoie să te deplasezi rapid dintr-o parte în alta a orașului ori ai nevoie doar de-o cursă care să te ducă acasă de la supermarket, te poți baza pe funcțiile smart ale aplicației și pe profesionalitatea șoferilor.

Mai jos îți prezentăm 5 motive pentru care să alegi compania Daniel Taxi:

  1. Comanzi simplu și rapid direct din aplicație sau suni la 0264 947 (serviciu comenzi non-stop)

Cu un design intuitiv, aplicația Daniel Taxi Cluj oferă o modalitate eficientă de a-ți rezerva taxiul. Scopul acesteia este de a oferi șoferi prietenoși, cu un serviciu ridicat și o livrare rapidă. Aplicația este disponibilă atât în Google Play cât și pe iOS.

  1. Plătiți efectuate direct în aplicație

Când folosești aplicația Daniel Taxi, poți plăti comanda direct în aplicație. Salvezi cardul o singură dată, după care-l folosești sigur și rapid oricând ai nevoie de o altă cursă. Astfel, nu mai trebuie să porți grija plății în numerar. În plus, vei avea salvate toate plățile efectuate în aplicație și le poți verifica oricând dorești.

  1. Alegeți șoferul care să vină la comandă

Aplicația Daniel Taxi îți oferă și opțiunea de a-ți rezerva următorul taxi alegându-ți șoferul preferat. Când plasezi o comandă în aplicație, vei avea posibilitatea să alegi care dintre șoferii anunțați să vină la comandă. Mai mult, vei vedea taxiul în timp real în momentul deplasării către destinație. Totodată, istoricul deplasărilor îți va permite să identifici ușor indicativul taxi care a efectuat cursa. Ți-ai uitat laptop-ul in taxi? Fii sigur că îl vei recupera.

  1. Fără tarif dinamic. Cât te deplasezi, atât plătești

Cu Daniel Taxi, indiferent ce zi a săptămânii este și indiferent de starea vremii, tarifele sunt aceleasi și pornesc de la 4,05 lei/km.

  1. Mașini curate, șoferi amabili

Ca orice dispecerat modern, Daniel Taxi pune eficiența interacționării cu clienții pe primul loc. Ne pun la dispoziție o flotă de 700 mașini, unde toate taxiurile îndeplinesc cele mai înalte standarde de confort și igienă.

„Viața este un pic mai ușoară atunci când îl ai la dispoziție pe Daniel Taxi. Suntem întotdeauna disponibili atunci când aveți nevoie de noi să venim la comanda dvs., într-un sedan curat și confortabil.” – dl. Daniel Oprea, administrator dispecerat Daniel taxi

Mai multe informații despre serviciile Daniel Taxi și despre aplicație găsiți pe site-ul  www.danieltaxi.ro.