Călătorie mai plăcută cu mijloacele de transport în comun: aplicația CTP Cluj

de | | < 1 Minute

Călătorie mai plăcută cu mijloacele de transport în comun: aplicația CTP Cluj

Veste bună pentru clujeni: Primăria Cluj – Napoca și Compania de Transport Public (CTP) au anunțat lansarea unei noi aplicații menită să îmbunătățească experiența călătoriei cu mijloacele de transport în comun în raza municipiului Cluj – Napoca și în zona metropolitană Cluj.

Foto: Kozma Dorottya Edina, Robert Leev

Aplicația CTP Cluj va oferi informații utile, în timp real, referitor la liniile de călătorie, timpul de așteptare a mijloacelor de transport în comun, informații despre durata călătoriei și, de asemenea, recomandări de rute optime. Aplicația este disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS și poate fi descărcată din magazinul Google Play sau App Store.

Principalele funcționalități ale aplicației CTP Cluj sunt:
  • afișarea traselor și a orelor de sosire a fiecărui mijloc de transport în comun;
  • afișarea pe hartă a tuturor stațiilor și liniilor de autobuz, troleibuz și tramvai;
  • posibilitatea de a obține ruta optimă de călătorie în urma introducerii unui punct de plecare și o destinație. Aplicația generează un rezumat al călătoriei, estimând durata totală, în funcție de
  • poziția utilizatorului, trafic, mijloc de transport și distanță totală care trebuie parcursă (deplasarea până în stație + călătoria cu mijlocul de transport în comun).

O noua aplicatie pentru clujeni: CTP CLUJ

O nouă aplicație pentru clujeni: CTP ClujPrimăria Cluj-Napoca și Compania de Transport Public anunță un nou instrument digital util, care contribuie la îmbunătățirea experienței de călătorie cu transportul în comun în municipiul Cluj-Napoca și în zona metropolitană a Clujului: aplicația CTP Cluj.Utilitatea acestei noi aplicații constă în sincronizarea dintre sistemul GPS montat pe flota CTP Cluj și telefoanele smart ale călătorilor, pentru a oferi acestora informații în timp real despre linii, timpi de așteptare și de călătorie și nu în ultimul rând, rute optime.Principalele funcționalități ale aplicației CTP Cluj sunt:-afișarea traselor și a orelor de sosire a fiecărui mijloc de transport în comun;-afișarea pe hartă a tuturor stațiilor și liniilor de autobuz, troleibuz și tramvai;-posibilitatea de a obține ruta optimă de călătorie în urma introducerii unui punct de plecare și o destinație. Aplicația generează un rezumat al călătoriei, estimând durata totală, în funcție de poziția utilizatorului, trafic, mijloc de transport și distanță totală care trebuie parcursă (deplasarea până în stație + călătoria cu mijlocul de transport în comun).Aplicația *CTP Cluj* poate fi descărcată acum din Google Play sau App Store.

Posted by Emil Boc on Wednesday, May 9, 2018

 

Sursa: Emil Boc