Apel la participare

de | | < 1 Minute

Apel la participare

Apel la participare – Festival des Tres Courts – selecţia românească

Data limită: 28 februarie 2014

Din 1991 Festivalul internaţional Très courts difuzează filme sub 3 minute simultan în toate colţurile lumii. În 2014 festivalul va avea loc în perioada 2-11 mai în 100 de oraşe, dintre care 20 de oraşe din România.
Sub eticheta Around the Tres Courts România – competiţia românească, sunt grupate filme de maxim 3 minute, realizate în România, difuzate în completarea selecţiei internaţionale a festivalului. Este o ocazie excelentă pentru cineaştii amatori sau profesionişti, studenţii la film şi arte vizuale, sau pentru cei care au pur şi simplu o idee genială pe care doresc să o arate lumii întregi, să îşi demonstreze talentul.

Pentru a înscrie un film în competiţie, principala regulă este durata: maxim 3 minute. Toate genurile sunt acceptate : ficţiuni, documentare, animaţie, filme realizate cu telefonul mobil. Data limită de trimitere a filmelor însoţite de formularul de înscriere (disponibil in secţiunea REGULAMENT) pe adresele Institutelor franceze din ţară (Cluj, Iaşi, Bucureşti sau Timişoara) este 28 februarie 2014. Participarea este gratuita.

Canal TRES COURTS pe YouTube
Nou! Vizitati canalul de YouTube al Festivalului International TRES COURTS. 2 foarte scurt metraje noi in fiecare saptamana, marti si vineri!!

http://www.youtube.com/trescourt