Anul ăsta Moș Crăciun călătorește cu trenul

de | | < 1 Minute

Anul ăsta Moș Crăciun călătorește cu trenul

Aducem atmosfera sărbătorilor în locuri în care nici nu ți-ai fi închipuit. Toată lumea împodobește bradul, casa și nimeni nu s-ar gândi de pildă, că poate fi adus spiritul Crăciunului într-un tren. Trenul e privit ca un mijloc de transport și atât. Însă noi, echipa Refresh Print, am adus căldură și-n aceste spații mai puțin prietenoase.

Crăciunul și Noul An trebuie sărbătorite cum se cuvine. Navetiștii, călătorii care pleacă în vacanță în stațiunile din împrejurimi, copiii care se duc să petreacă la țară la bunici și folosesc ca mijloc de transport trenul au avut o surpriză plăcută. În tren l-au găsit pe moș Crăciun cocoțat pe geam care i-a privit insistent atunci când au trântit ușa prea tare ori au lăsat-o deschisă ori nu au acordat respectul cuvenit confraților călători din compartiment.

Alte încăperi au lăsat întreaga asistență cu gura căscată, când s-au ivit geamurile îmbrăcate în niște draperii de sărbătoare: mănunchi de frunze de brad prinse între niște clopoței aurii. Apoi, au luat ochii și draperiile imprimate cu brăduțul împodobit de Crăciun.

Nici un geam nu a rămas fără podoabe, nici un compartiment fără voie bună în Noul An!

Echipa Refresh Print mulțumește tuturor colaboratorilor și le urează Sărbători Fericite!

Moș Crăciun, trenul, anul asta, refresh print