Angajăm Responsabil accesare fonduri și proiecte europene

de | | 2 Minute

Asociația Clujul Văzut Altfel angajează responsabil accesare fonduri și proiecte europene

Dacă ești pasionat de tot ce înseamnă promovarea valorilor culturale, naturale și tradiționale ale Clujului și ale împrejurimilor acestuia și crezi că putem contribui împreună la dezvoltarea și valorificarea acestora prin intermediul unor proiecte bine gândite, te așteptăm în echipa noastră!

Căutăm o persoană responsabilă de accesarea diferitelor fonduri europene, de întocmirea dosarelor necesare și de scrierea cererilor de finanțare, precum și de implementarea proiectelor care se pliază pe obiectivele Asociației.

Ce ne dorim de la tine:
• Persoana responsabila, dinamica si motivata, cu o buna capacitate de a lucra organizat cu termene limita;
• Familiarizata cu procedurile de accesare si implementare a proiectelor finantate din fonduri europene;
• Gandire analitica si atitudine proactiva, spirit de initiativa;
• Atitudine pozitiva, bune abilitati de relationare si comunicare;
• Capacitatea de analiza si atentie la detalii.
• Abilitati foarte bune de operare calculator (pachetul Microsoft Office);
• Cunostinte de limba engleza – scris, citit, vorbit (constituie avantaj);
• Experienta anterioara in scrierea de proiecte/ cursuri de management de proiect constituie un avantaj;
• Deţinerea unei poziţii anterioare similare constituie un avantaj;

Ce o sa faci:
Postul presupune activitati de informare si identificare a oportunitatilor cu privire la programele de finantare, realizarea documentatiei specifice, implementarea si elaborarea proiectelor europene in vederea obtinerii de fonduri.

Ce-ti oferim:
– Pachet salarial atractiv
– mediu de lucru placut
– colectiv tanar, dinamic
– posibilitatea de dezvoltare si de avansare

Trimite CV-ul tau si o scrisoare de intentie la [email protected] . Cei selectati vor fi contactati pentru stabilirea unui interviu.

Asociația Clujul Văzut Altfel are ca obiectiv principal promovarea la nivel local, național și internațional atât a municipiului Cluj-Napoca, cât și a valorilor culturale, naturale și tradiționale din întreg județul Cluj. Prin intermediul proiectelor pe care le susține și la care contribuie (ex. portalul Cluj.com, revista City Guide), Asociația își propune, așa cum o arată și numele, să descopere și să prezinte Clujul altfel, să centralizeze și să promoveze informațiile relevante cu privire la Cluj, în ceea ce privește, de exemplu, obiectivele cu potențial turistic, evenimentele culturale, activități de timp liber din oraș și județ etc. Deși este o asociație recent înființată, aceasta a colaborat deja cu alți agenți locali similari (ex. Grupul PONT) și a susținut activități de explorare și promovare a satelor clujene și a valorilor acestora, implicând în proces peste 150 de voluntari fotografi și redactori.