Angajam Editor / Secretar(a)

de | | < 1 Minute

Asociatia Clujul Vazut Altfel – Cluj.com isi cauta coleg(a) de echipa!
Angajam Editor / Secretar pe program full-time

Ne plac oamenii activi, dornici sa invete lucruri noi, care sa contribuie la dezvoltarea unor proiecte utile orasului si judetului Cluj!
Daca esti o persoana sociabila, iti place sa discuti si sa interactionezi cu oamenii (si la telefon), esti activ si flexibil, te asteptam la noi in echipa!

Cu ce te vei ocupa? Iata o parte din activitatile tale:

  • publici / modifici continut pe site-ul cluj.com – abilitatile de lucru pe platforma WordPress reprezinta un avantaj, insa nu sunt obligatorii; sunt necesare cunostinte de baza in utilizarea calculatorului, precum si de editare a fotografiilor / imaginilor (crop & resize)
  • esti la curent cu evenimentele care au loc in oras / judet, mici si mari, culturale sau de petrecere a timpului liber
  • pastrezi legatura cu voluntarii, colaboratorii si partenerii nostri
  • preiei apelurile telefonice si persoanele care vin la sediul nostru, precum si alte activitati ce tin de organizarea unor proiecte / activitati initiate in cadrul asociatiei – in acest sens, avem nevoie de o persoana careia ii place sa discute cu oamenii si sa le explice modul in care dezvoltam anumite proiecte.

Suntem in continua crestere, avem proiecte pe care ne dorim sa le dezvoltam cat mai frumos si mai benefic pentru comunitatea in care traim, iar in acest sens ne dorim un coleg de echipa care sa fie, in primul rand, dornic sa se dezvolte alaturi de noi, sa fie prietenos si deschis catre interactiunile cu oamenii.

Asteptam cu drag CV-urile voastre: http://locuridemunca.cluj.com/anunt/asociatia-clujul-vazut-altfel-cluj-napoca-2-angajam-editor-secretara/