Amour a Paris

de | | < 1 Minute

Amour a Paris la Polus Center

Polus Center le pregătește clujenilor un weekend plin de iubire, într-o atmosferă romantică ce va fi întreţinută de concertul trupei Soirée. Timp de trei zile, îndrăgostiții sunt așteptați să trăiască dragostea în stil parizian și vor avea ocazia să câştige un super weekend în orașul iubirii.

Polus Center îi așteaptă pe toți îndrăgostiții în perioada 14-16 februarie 2014, să celebreze iubirea în stil parizian. Într-un decor extrem de romantic, cuplurile își vor putea spune ”Da” în faţa „ofiţerului de stare civilă”, chiar lângă Turnul Eiffel, ce se va muta timp de trei zile în Piaţeta Matei Corvin a centrului comercial. Cuplurile îndrăgostite vor primi cadou din partea Polus Center un certificat de căsătorie, o fotografie şi un talon de tombolă, pentru că toţi curajoşii care se vor căsători pentru o zi la Polus vor avea ocazia să câştige un super weekend la Paris.

“Ofiţerul de stare civilă” va oficia la Polus căsătoriile pentru o zi după următorul program:
• Vineri, 14 februarie între orele 17.00-21.00.
• Sâmbătă, 15 februarie între orele 16.00-20.00.
• Duminică, 16 februarie între orele 16.00-20.00.

În fiecare zi, atmosfera romantică va fi întreţinută de un concert având ca invitaţi membrii trupei Soirée.

*Regulamentul loteriei publicitare Amour à Paris poate fi consultat pe www.poluscentercluj.ro

Evenimentul va avea loc în Piaţeta Matei Corvin, lângă Biroul de Infomații din incinta centrului comercial.

–––––––––––––––––––-

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.