,,America, venim” și ,,Profesorul de vioară” se văd în acest weekend la Movie Nights, în Iulius Parc 

de | | < 1 Minute

,,America, venim” și ,,Profesorul de vioară” se văd în acest weekend la Movie Nights, în Iulius Parc 

Dacă este week-end, este Movie Nights în Iulius Parc! Vineri și sâmbătă, cinefilii sunt invitați la două noi proiecții cinematografice în aer liber. Comedia românească „America, venim!” și drama braziliană „Profesorul de vioară” sunt filmele care le vor ține companie, pentru o seară relaxantă de vară.

Movie Nights continuă în Iulius Parc, în fiecare sfârșit de săptămână, oferind publicului experiența cinematografică în aer liber. Vineri, 22 iunie 2018, de la ora 21.30, va rula „America, venim!”, în regia lui Răzvan Săvescu. Pelicula surprinde aventura a cinci actori, un regizor, un băiețel și ursul său imens de pluș, din Târgoviște, care traversează Oceanul pentru a susține un spectacol la New York. Pentru că nu totul merge conform planului, actorii hotărăsc să înceapă colaborarea cu un impresar local, român stabilit în SUA, care le promite un turneu de amploare. De aici, comedia face spectacol!

Sâmbătă, de la ora 21.30, spectatorii vor urmări drama „Profesorul de vioară”, o producție braziliană semnată de Sergio Machado. Filmul spune povestea unui violonist forțat de împrejurări să predea muzică unor tineri din Heliopolis, cel mai periculos cartier din Sao Paolo. Pelicula este inspirată din realitate, pornind de la activitatea Institutului Baccarelli, unul dintre cele mai de succes proiecte de incluziune socială din Brazilia, inițiat în anul 1996.

Movie Nights este un eveniment organizat de Iulius Mall Cluj, cu sprijinul Festivalului Internațional de Film Transilvania. Participarea este gratuită. Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, iar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Cluj.