Alocare de fonduri 2019 – lista proiectelor cofinanțate de Primărie

de | | < 1 Minute

Primăria a eliberat o listă de alocare de fonduri 2019

După mai multe ședințe și discuții, Primăria Cluj-Napoca a eliberat joi, 4 aprilie o listă completă de alocare de fonduri 2019. Așadar, mai multe organizații clujene vor beneficia de fonduri de la primărie.

Această acțiune are menirea de a cofinanța proiectele demarate în oraș ce au fost depuse la Registratura Cluj-Napoca. Acțiunea s-a efectuat în baza Legii 350/2005 și a Regulamentului pentru regimul finanțărilor nerambursabile de la bugetul local. Activitățile vizate sunt de tipul non-profit, de interes general.Pentru această alocare de fonduri 2019, asociațiile au trebuit să depună mai multe documente, toate semnate, ștampilate și în concordanță cu standardele impuse. Toate acestea au fost analizate și evaluate de către Consiliul Local, iar astăzi lista completă a fost eliberată. Cele mai mari alocări de fonduri au fost următoarele:

  • Asociația Festivalul de Film Transilvania – Festivalul Internațional de Film Transilvania – Ediția 18 – 1.400.000 RON
  • Centrul Cultural Clujean – Cultură. Inovație. Impact – 900.000 RON
  • Uniunea Teatrală din România – Gala Premiilor UNITER – 500.000 RON
  • Federația Centrul de Interes – Artă în Centrul de Interes (2019) – 420.000 RON
  • Fundația Corvineum – Al 18-lea Festival al Uniunii Teatrelor din Europa- 365.000 RON

Acestea sunt cele mai mari proiecte care au primit fonduri de finanțare de la Primărie. O listă completă a tuturor organizațiilor și proiectelor ce beneficiază de această alocare de fonduri 2019 a fost postată pe site-ul primăriei.Așadar, dacă ați înscris vreun proiect pentru a beneficia de fonduri, puteți verifica acest link. Veți găsi, așadar o listă completă, printre care vă puteți regăsi, poate, cu fondurile aprobate.

Foto sus: Primăria Cluj-Napoca