Alexandru Andrieș, în concert la Cluj-Napoca

de | | 2 Minute

Alexandru Andrieș, în concert la Cluj-Napoca

 

“Vine Andrieș la Cluj!” Cam așa a scris presa, cel mai mult.

Poate pentru că Andrieș e, cumva, ca și unul “de-al nostru”, un apropiat, vorbești cu drag despre el, simți nevoia să i te adresezi direct. Are acel ceva familiar în felul său de a fi. Parcă aștepți să-l vezi și să-l auzi de-o viață, de pe vremuri reci când piesele lui țineau de cald, însă și de bine, de “îndrăgosteală”, de nostalgie.

Andrieș… Mereu te face să zâmbești cand îl asculți. Cam de 40 de ani – atâția sunt de când cântă. Și nici mai mult, nici mai puțin de 30 (de ani) de la lansarea primului album. Iar la Cluj, în turneu, a fost ultima oară acum 15 ani. Și iată-l, revenind, peste doar câteva zile!

Sâmbătă, 27 Septembrie 2014, ora 19, la Casa de Cultură a Studenților Cluj, Alexandru Andrieș va fi prezent într-un concert dedicat reeditării primului său album – ‚Interioare’, în variantă remasterizată. Alături de Alexandru Andrieş vor fi prezenți pe scenă şi cei trei muzicieni invitaţi la realizarea albumului aniversar: Maria Ioana Mîntulescu (voce), Berti Barbera (percuţie şi muzicuţă) şi Sorin Romanescu (chitară).
După concert, clujenii vor putea să achiziționeze din foaierul Casei de Cultură a Studenților CD-ul aniversar cu același titlu – ‘Interioare’, iar doritorilor, Alexandru Andrieș le va oferi autografe pe CD.

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa de la Agenția de Bilete a Casei de Cultură a Studenților, precum și la Iulius Mall, lângă Info Center, parter (standul Ticket Events), prețul acestora fiind între 40 și 60 de lei.

Alexandru Andrieș a cântat mereu cu săli pline, având un public extrem de variat ca vârstă și reușind să îl mențină, dar și să îl împrospăteze mereu, indiferent de epoca și perioadele pe care le-a traversat.

‘Unde te duci’, ‘Frumoasă fată’, ‘Fără griji’, ‘Parcul’, ‘Fluture pe perdea’, ‘Ochii tăi’, ‘Poveste mică’, ‘Ea va veni’. Toate acestea și multe alte cântece celebre, într-un concert pe care Clujul îl așteaptă de mult.

Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături!