Alergentest – 1000 de alergeni alimentari și nealimentari

de | | 3 Minute

Beneficiile testării alergologice: Alergentest – 1000 de alergeni alimentari și nealimentari

La Centrul Healthy Life, clujenii au posibilitatea să apeleze la o nouă metodă de depistare a intoleranțelor alimentare sau nealimentare – una neinvazivă, prin biorezonanță, fără înțepături, zgârieturi sau durere. Este vorba despre Alergentest – un test care conține 1000 de substanțe alergene alimentare și nealimentare!

Cei care s-au confruntat cu problemele cauzate de alergii sau intoleranțe la anumiți alergeni știu cât de dificil poate fi să te adaptezi la aceste condiții impuse de ceva intern sau extern ție. Alergiile au devenit tot mai frecvente în ultimii 30 de ani, statisticile OMS arătând că peste 10% din populația globului suferă de o formă de alergie sau sunt potențiali alergici.

Cauzate de contactul cu alergeni alimentari sau non-alimentari, aceste reacții anormale și excesive ale sistemului nostru imunitar se pot manifesta prin diferite simptome locale (cutanate, oculare, oto-rino-laringologice, pulmonare, digestive) sau simptome sistemice (cefalee, febră, amețeli, stare de rău, hipotensiune arterială, stop cardio-respirator etc).

Un loc fruntaș în rândul alergiilor îl ocupă cele alimentare, întâlnite mai frecvent la copii, dar dezvoltate adesea și în rândul adulților, cu un impact serios în viața de zi cu zi a acestora.

Mai ales în ritmul impus de societatea actuală, e important să înțelegem rolul conștientizării și al prevenției când vine vorba de sănătatea noastră.
De ce să îți faci un test alergologic? Pentru că deși poate nu ai reacții alergice evidente, e posibil ca organismul tău să nu tolereze anumite substanțe. Pentru că aflând ce anume îți face rău, poți crește șansele de recuperare sau de evitare a numeroase boli cronice. Pentru că vei putea să ții cont cu adevărat de necesitățile corpului tău.

Alergentest este accesibil oricui, indiferent de vârstă (de la copii sugari, la vârstnici), procedura fiind de altfel foarte simplă: ești conectat la aparatul de biorezonanță prin plăcuțele pe care îți așezi picioarele goale. În mână ții un detector ca o manetă, iar cu cealaltă mână atingi cu vârful special al detectorului de protecție fiecare fiolă-test, fără să intri în contact fizic cu alergenii.

alergentest centrul healthy life test alergii
Cine poate avea beneficii reale în urma realizării unui astfel de test?

*Persoanele care suferă de diferite boli cronice –>Deoarece intoleranțele alimentare întrețin multe dintre problemele noastre de sănătate, luând cunoștință de acestea, în urma realizării testului, putem să ne adaptăm stilul de viață sau dieta într-un mod corespunzător. Iată câteva dintre bolile influențate de prezența alergiilor: obezitate, migrene, acnee, edeme, probleme digestive, oboseala cronică, constipație, probleme dermatologice, reumatice, dureri articulare, anxietate, depresie, ADHD, astm, tulburări de somn, probleme ale căilor respiratorii, urticarii etc.
*Persoanele care își doresc să slăbească, să fie în formă –> În urma realizării testului, veți putea scoate din dieta dvs de zi cu zi acele alimente pe care corpul nu le tolerează în întregime. Nu trebuie să apelați la înfometare pentru a vă simți bine în corpul dvs, ci doar să vă cunoașteți mai bine reacțiile interne la alimentele pe care le consumați.
*Copiii foarte mici –>dacă în cazul testelor clasice rezultatele nu sunt concludente în cazul copiilor-sugari, Alergentest facilitează obținerea unor rezultate relevante, datorită procedurii ușoare de realizare.
*Toată lumea – > Testul nu are un ,,public țintă”, toată lumea beneficiind de rezultatele acestuia. Toți întâmpinăm, la un moment dat, unele probleme de sănătate, mai ales când vine vorba de o alimtentație corectă și potrivită organismului nostru. Aceste probleme pot fi rezolvate sau, mai ideal, chiar prevenite!

Alergentest poate fi realizat fie integral, pe toate grupele de substanțe, fie parțial – doar pe o anumită grupă (alergeni alimentari sau alergeni non-alimentari), iar prețul unei testări, raportat la costurile existente în domeniu, sunt accesibile pentru toate buzunarele.

Cei interesați, pot contacta Centrul Healthy Life astfel:

Adresa: Str. N. Titulescu (fosta Pata) –  langa magazinul Unicarm, la  Nr.111, Scara 2, Parter, intrarea direct din strada
Telefon: 0733 930 702; 0749-984.225
Email: [email protected]
Site: www.rezonantavietii.ro
Facebook: www.facebook.com/biorezonantaholistica

De asemenea, pentru mai multe informații despre Alergentest sau despre alergii, în general, puteți afla din aceste 2 surse:
1. https://alergiifree.wordpress.com/
2. https://rezo30.wordpress.com/testare-alergeni-fara-intepaturi-sau-zgarieturi/

alergentest centrul healthy life test alergii