Alege-ți singur taxiul cu aplicația Daniel Taxi Cluj

de | | < 1 Minute

Alege-ți singur taxiul cu aplicația Daniel Taxi Cluj

Pentru un serviciu de taxi mai eficient a fost lansată aplicația Daniel Taxi Cluj, disponibilă în Magazin Play, inițiativă primită cu mult entuziasm, mai ales de către clienții loiali Daniel Taxi și nu numai.

Daniel Taxi a înțeles că într-un oraș modern și cu o populație dinamică în creștere, precum Cluj-Napoca, este nevoie de adaptare continuă la nevoile clienților și îmbunătățire a serviciilor oferite.

Daniel Taxi continuă să manifeste preocupare față de calitatea serviciului de taxi pe care-l furnizează clujenilor. De aceea, de curând, aplicația interactivă Daniel Taxi Cluj se poate descarca și de pe iTunes, dând posibilitatea astfel tuturor utilizatorilor de internet să aibă acces rapid și eficient la serviciul de taxi.

Cu noua aplicație online comanzi rapid și ușor oriunde te-ai afla. Pentru a beneficia de avantajele aplicației trebuie să efectuezi următorii pași:

1. Îți creezi cont din aplicație.
2. Comanzi ușor, scriind adresa la care soliciți taxiul și poți vedea câte taximetre sunt disponibile la momentul comenzii.
3. Alegi șoferul și mașina.
4. Vezi taxiul în timp real, în momentul în care se îndreaptă către adresa specificată.
5. Comunici în timp real cu șoferul de taximetru (de exemplu: îi sugerezi unde anume să parcheze).

Nu ezita să apelezi la Daniel Taxi!