Alege prioritățile orașului tău | Campanie pentru proiectele de dezvoltare

de | | < 1 Minute

Alege prioritățile orașului tău – o campanie pentru proiectele orașului

Zilele acestea, puteți alege proiectele prioritare din orașul dumneavoastră prin campania „Alege prioritățile orașului tău”. În cadrul acesteia, se pot vota proiectele pe care oamenii le consideră prioritare pentru dezvoltarea orașului.

Foto sus: Radut Eddie

Această campanie este demarată de Banca Mondială. În cadrul acesteia, cetățenii sunt încurajați să își exprime părerea. Acest lucru se poate face votând proiectele care au un impact metropolitan asupra orașului. Până în momentul de față, s-au strâns peste 100.000 de voturi din toată țara.

Alege prioritățile orașului tău photo 1

Cu toate acestea, Banca Mondială încă mai așteaptă voturile și părerile oamenilor. Se vor putea vota proiectele din cadrul acestei acțiuni până vineri, 22 martie 2019 inclusiv. Astfel, locuitorii tuturor marilor orașe din România pot intra pentru a alege proiectele pe care ei le văd ca o parte importantă a dezvoltării urbane pentru orașul lor.

Proiectele din cadrul acestei campanii pot fi votate aici. După ce răspunsurile finale vor fi centralizate, se va reveni cu un răspuns final legat de concluziile acestei campanii. Pentru mai multe detalii, se poate vizita și pagina de Facebook Alege Prioritățile Orașului Tău.

Alege și tu prioritățile orașului tău!