Alege cu Refresh Print imaginea care ți se potrivește!

de | | 2 Minute

Alege cu Refresh Print imaginea care ți se potrivește!

Ești o firmă nouă pe piață și nu te cunoaște lumea? Ești o firmă mai mică și dorești să-ți atragi cât mai mulți clienți? Vrei să lansezi o campanie și nu ai mijloacele necesare pentru a pătrunde infomațiile în cât mai multe medii? Ești o firmă cu o experiență de zeci de ani, dar vrei să-ți înnoiești imaginea?

Apelează la echipa noastră tânără și dinamică din Cluj-Napoca care se ocupă de imaginea firmelor mari din Transilvania și nu numai. Refresh Print este firma care creează majoritatea print-urilor de mari dimensiuni din oraș, colaborând cu nume precum: Tuborg, Banca Transilvania, Emerson, Pepsi, Bosch, Ursus sau Farmec.

Te vom îndruma să-ți construiești imaginea firmei tale, în funcție de caracteristicile activității pe care o desfășori. „Ce este imaginea unei firme și care sunt elementele care o construiesc?”, te vei întreba? Materialele de promovare pe care le folosești, personalul angajat, ținuta acestuia, modul în care răspunde la telefon, sediul firmei, acestea sunt doar câteva din elementele care contribuie la definirea imaginii firmei tale, însă ceea ce va atrage atenția sunt mediile și materialele de promovare utilizate, deoarece ele sunt primul contact pe care-l ai cu potențialii clienți.

refresh print imaginea (1)

Experiența pe care am căpătat-o de-a lungul timpului ne ajută să gândim imaginea cea mai potrivită pentru tine. Iată câteva exemple grăitoare. În ianuarie, am realizat afișul pentru Regalul cinematografic care a avut loc pe 26 ianuarie la Cinema „Florin Piersic” din Cluj-Napoca, cu prilejul sărbătoririi marelui actor Florin Piersic. În decembrie, anul trecut, în ajun de Crăciun, „am îmbrăcat” un tren în „printuri de sărbătoare” reușind să cream o atmosferă caldă în spații mai puțin prietenoase. Am conceput bannere pentru Festivalul Internațional de Stand Up Comedy, Quartfest, afișe pentru Festivalul Luminii. Pentru Untold Festival am realizat mai multe bannere, stickere si prelate, dând personalitate unor spații de servire sau de întâlnire care fără ajutorul nostru rămâneau neatrăgătoare și impersonale.

Tipografia Refresh Print îți stă la dispoziție cu servicii de printing indoor, outdoor și digital, servicii de cutting (decupare autocolant), de laminare, design, serigrafie, personalizări de obiecte, colantări auto, signalistica interioară (roll up-uri, deskuri, pop-up-uri, x-bannere, capre publicitare), exterioară (panouri publicitare, semne rutiere) și de șantier, precum și servicii de decorări vitrine și interioare la cele mai mici prețuri din zona intracarpatică.

refresh print imaginea (3)

Alege cu Refresh Print imaginea care ți se potrivește!

Contact
Adresa: str. Caii Ferate, nr. 11, Cluj-Napoca
Telefon: 0760680058
E-mail: [email protected]
Website: http://refreshprint.ro/
Facebook: facebook.com/print.refresh
Program: deschis non-stop