Al doilea club de fitness World Class, la Polus

de | | 3 Minute

Al doilea club de fitness World Class, la Polus

 

World Class deschide al doilea club de fitness din Cluj-Napoca la Polus Center Cluj-Napoca

Prin calitatea sa de lider al wellness-ului autohton, World Class şi-a asumat responsabilitatea să promoveze fitness-ul şi stilul de viaţă sănătos tuturor românilor. Astfel, al doilea club de fitness World Class din Cluj-Napoca va fi inugurat la Polus Center începând cu luna martie.

Anul 2014 a fost unul plin de schimbări pentru World Class, iar aceste schimbări au început chiar cu misiunea ei proprie. Misiunea reflectă acum dorinţa de a transforma World Class într-un loc unde toţi românii să îşi dorească să petreacă timp în afara casei şi a locului de muncă, iar fitness-ul să fie o alegere constantă şi naturală în vieţile lor. Dupa 6 ani de activitate în Cluj şi peste 2500 de membri activi, World Class a decis că este timpul pentru lansarea unui al doilea club.

Noua locaţie din Polus Center propune clujenilor din această regiune un loc ideal pentru antrenament cu 22 aparate cardio, peste 50 de aparate forţă, 35 biciclete de cycling dotate cu sistem Activio şi zonă special amenajată pentru antrenamente funcţionale (Queenax, TRX, Kettlebell etc.), iar toate acestea într-un spatiu de 1500 de metri pătrați.

World Class va aduce bineînţeles şi celebrele sale programe gândite de specialişti şi oameni cu experienţă internaţională. Nu vor face excepţie nici BODYPUMPTM, CXWORXTM, BODYCOMBATTM, GRITTM STRENGTH sau GRITTM PLYO, prin parteneriatul World Class în exclusivitate cu Les Mills, cel mai mare creator de programe de antrenament din lume. Şi în această nouă locaţie, World Class va pune la dispoziţia iubitorilor fitness-ului o echipă de oameni entuziaşti şi bine pregătiţi, echipă ce îşi propune să aducă rezultate clujenilor, un loc de socializare şi motivaţia atât de necesară pentru a duce un stil de viaţă mai sănătos.

Noul club de fitness va inaugurat la Polus Center în data de 9 martie 2015.

ISTORIE COMPANIE

World Class este cel mai mare lanţ de fitness din România, însumând 11 centre, peste 300 de angajaţi şi peste 26.000 de membri. Cele 11 centre oferă acces în sălile de Gym, Aerobic, Cycling şi Relaxation Area & SPA, punând la dispoziţia membrilor săi cele mai noi şi moderne
servicii de pe piaţă. Compania se diferenţiază de celelalte săli de fitness din România, fiind tot timpul pionierii celor mai noi concepte de fitness în exclusivitate în România (programele Lesâ Mills).

World Class Romania este o companie cu capital străin, cu activitate în România şi Serbia şi cu o cifră de afaceri estimată pentru 2014 de 12.000.000 Euro, din operarea a 11 cluburi de fitness, urmând ca până la sfârşitul anului 2015 să ajungă la peste 20 de cluburi şi o cifră de
afaceri de peste 20 milioane euro.

www.poluscentercluj.ro

World Class are obiectivul strategic (şi resursele necesare) să opereze în România peste 33 de cluburi moderne până la finalul anului 2017, facilitând un stil de viaţă sănătos în toate marile oraşe din România. În privinţa acţionariatului, acesta este reprezentat de un fond de investiţii polonez – Resource Partners şi numără printre investitori, instituţii consacrate precum Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare şi Rabo Bank (una dintre băncile mari europene, cu capital majoritar olandez). Fondul are la activ 7 investiţii, în variate sectoare economice, atât în Polonia, cât şi în Letonia şi în România, iar filozofia sa de investiţii este bazată pe creşterea durabilă şi sustenabilă a companiilor şi operarea acestora în conformitate cu cele mai stricte reglementări etice şi legale.

MISIUNEA WORLD CLASS

Să le oferim membrilor noştri un loc plăcut, în afara casei şi a locului de muncă, în care să îi motivăm şi să îi inspirăm să-şi îmbunătăţească stilul de viaţă şi să fim un factor social important în vieţile lor.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea Immofinanz Center Management România SRL.