Ai nevoie de o masina pentru deplasari in Cluj sau in tara? Rent a Car!

de | | 2 Minute

Ai nevoie de o masina pentru deplasari in Cluj sau in tara? Rent a Car!

 

Tuturor ne place sa calatorim si sa ne plimbam si cu siguranta ne dorim ca deplasarile noastre sa aiba loc in cele mai bune conditii. Detinerea unui autoturism are cu siguranta avantajele sale, insa nu toti ne permitem sau nu toti ne dorim asumarea unei responsabilitati de acest gen.

Ce facem atunci cand vrem sa pornim la drum inspre un alt oras sau intr-o calatorie de vacanta prin tara? Sigur, putem apela la serviciile de transport feroviar sau vom gasi autobuze care circula in directia dorita. De multe ori, insa, omitem o varianta mult mai eficienta si, poate, chiar mai avantajoasa financiar: inchirierea unei masini.

Poate esti turist in Cluj, poate esti clujean de-al nostru si te-ai intors in tara din strainatate, doar temporar, poate esti de aici din oras si simti nevoia acuta sa evadezi, sa te pornesti intr-un road trip alaturi de prieteni sau familie, sa iti petreci concediul vizitand locuri minunate din Romania sau poate trebuie sa te deplasezi in scopuri de afaceri – indiferent de motiv, serviciile de rent a car din Cluj sunt numeroase, eficiente si iti stau non-stop la dispozitie.

Dintre acestea, Liberty Rent a Car Cluj se remarca datorita serviciilor profesionale oferite cand vine vorba de inchirieri auto in Cluj. Cu experienta in domeniu si servicii de calitate, firma se adreseaza atat turistilor, cat si celor care locuiesc deja in Cluj dar au nevoie temporara de o masina.

Masinile puse la dispozitie sunt variate si se incadreaza atat in clasa mica, cat si in clasa economica, clasa compacta, clasa full size, full size SUV 4X4 sau premium. De asemenea, exista servicii pentru care puteti opta, precum GPS, scaun pentru copii sau echipament de iarna, dacă tot se apropie sezonul rece!
Masinile sunt noi, au asigurare, detin dotari moderne, care iti ofera confort si siguranta in deplasarile dorite. Livrarea acestora se face oriunde in Cluj, rapid si gratuit, fara taxe de aeroport, fara taxe de weekend sau de ore tarzii! Preturile sunt accesibile si incep de la 16 € / zi – cel mai mic pret!

Asadar, cei care doresc sa inchirieze o masina in Cluj, fie ca sunt turisti, fie ca sunt romani care s-au intors in tara temporar, clujeni care isi doresc sa calatoreasca in tara, in scop turistic sau de afaceri, pot sa apeleze cu incredere la serviciile Liberty Rent a Car Cluj!

Iata si datele de contact:

Loc de livrare: Aeroportul International Avram Iancu Cluj – str. Traian Vuia 149-151, precum si oriunde in Cluj
Sediu: str. Camil Petrescu, nr. 6
Site: http://libertyrentacar.ro/
Telefon: 0742 871045 , 0721 968108
E-mail: [email protected], [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/libertyrentacarcluj
Twitter: https://twitter.com/Liberty_Rent

Ai nevoie de o masina pentru deplasari in Cluj sau in tara? Rent a Car!