Teatru și modă sustenabilă, pe agenda săptămânii, la Iulius Mall Cluj

de | | 2 Minute

Teatru și modă sustenabilă, pe agenda săptămânii, la Iulius Mall Cluj

Agenda săptămânii la Iulius Mall » Hainele sunt prima „carte de vizită” pe care o prezinți tuturor persoanelor cu care te întâlnești zilnic, pentru că în materie de modă gusturile pot varia în funcție de vârstă sau tendințe. La Mall Cluj te așteptăm la ReClothing, locul unde donăm sau achiziționăm haine versatile. După ce donezi hainele pe care nu le mai porți și îți faci loc în garderobă, vino în Iulius Mall, unde magazinele îți propun reduceri de până 70%! Și cei mici sunt așteptați la Iulius Mall Cluj, la MiniStagiunea de Vară, susținută de MiniReactor.

Ești fashion addicted, iar hainele nu își mai găsesc loc în dressingul tău? Poate pentru alte persoane elemente din colecție ta pot deveni piesele statement de care au nevoie. Marți și miercuri, 20 și 21 iulie 2021, la ReClothing poți să îți donezi hainele pe care nu le mai folosești sau poți să îți achiziționezi outfit-uri unice, donate de alte pasionate de modă. Dacă vrei să propui spre vânzare hainele pe care nu le mai porți, poți să te înscrii accesând formularul online. Influencerul Diana Rogo vine și ea cu propriile piese pe care le va dona și pe care tu le poți lua să îți creezi o ținută stylish. O parte din încasările de la ReClothing va merge către dotarea școlilor din mediul rural. ReClothing are loc pe pasarela Iulius Mall Cluj, de la ora 12.30 până la ora 22.00. Pentru mai multe detalii, intră pe pagina de Facebook a evenimentului!  ReClothing este organizat de JCI Cluj.

După ce îți faci loc în garderobă, te așteptăm în magazinele tale favorite din Iulius Mall Cluj, au redus prețurile cu până la 70%. Dacă la ReClothing nu ți-ai găsit piesa statement de care aveai nevoie, vino să descoperi noile colecții, care aduc cel mai nou vibe în materie de fashion! Acum, majoritatea colecțiilor pe care marile brandurile le propun sunt realizate din materiale sustenabile și prietenoase cu mediul. Pentru a fi mereu la curent cu toate noutățile, urmărește-ne pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj!

Săptămâna aceasta aduce și momente memorabile de teatru, dedicate celor mici, dar care le vor stârni curiozitatea și celor mai mari. Începând de joi, 22 iulie, până duminică, 25 iulie, ne lăsăm cuprinși de magia scenografiei și aflăm poveștile personajelor la MiniStagiunea de Vară susținută de MiniReactor. Joi, în prima zi, de la ora 19.00, aflăm cum joaca, voia bună, curiozitatea și creația sunt ingredientele necesare pentru o copilărie formidabilă, la spectacolul „Forme”, vinerea intrăm în „Bucătăria Familiei Balaur”, de la ora 19.00, iar sâmbătă tragem o fugă până în „Tărâmul de Mijloc”, la aceeași oră. Duminică urmărim una dintre premierele stagiunii: O gheară de ajutor”, unde aflăm povestea lui Astrid și cea a Motanului, de la ora 11.00 și 19.00. Toate piesele de teatru se vor juca pe pontonul din Iulius Park, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Însoțitorii copiilor trebuie să facă dovada unui test PCR negativ. Pentru mai multe detalii, accesează pagina de Facebook a evenimentului. În caz de vreme nefavorabilă, evenimentele se vor reprograma.


Comunicat de presă
Noutăți de la Iulius Mall Cluj-Napoca aici.