De ce au nevoie afacerile mici de POS mobil?

de | | 2 Minute

De ce au nevoie afacerile mici de POS mobil?

Dacă ai o afacere de dimensiuni reduse și nu accepți plăți contactless, atunci ar trebui să îți regândești planurile business. La întrebarea Se poate plăti cu cardul? Înlocuiește răspunsul negativ cu un dispozitiv mPOS conceput special pentru acceptarea plăților digitale. Avantajele principale ale unui POS mobil, spre deosebire de unul tradițional, sunt: flexibilitate, tranzacții rapide, siguranța încasărilor, fidelizarea clienților.

Transformă răspunsul negativ într-unul pozitiv și crește valoarea din contul tău în doar 10 secunde, pentru că atât de rapide sunt încasările cu MonePOS! Banii sunt transferați în cea mai mare siguranță spre contul tău de Banca Transilvania, de unde pot fi accesați în doar 24 de ore. MonePOS facilitează tranzacții criptate – pentru fiecare plată este generat un cod unic, care demonstrează veridicitatea cardului, iar POS-ul primește confirmare pentru procesarea plății inițiate.

Ritmul de digitalizare în afacerile mici e mai încetinit comparativ cu marii retaileri și supermarketuri și hipermarketuri. De aceea, implementarea unei soluții de încasare a plăților digitale plasează unele afaceri mici printre preferințele clienților. Consumatorii preferă și vânează o experiență la cumpărături cât mai ușoară și eficientă, așa că se vor îndrepta către magazinele care îndeplinesc cât mai multe dintre cerințe. Prezența unui mPOS care să încaseze plata cu cardul poate chiar fideliza clienții și reduce din decalajul despre care discutam anterior.

Pe de altă parte, încasările digitale sunt cu mult mai sigure și mai rapide. Banii care sunt tranzacționați beneficiază de o securitate ridicată, iar afacerea este protejată de tentativele de fraude. Timpul de procesare al unei plăți contactless cu MonePOS este de doar 10 secunde, iar activitatea afacerii este eficientizată, sunt serviți mai mulți clienți și cozile sunt decongestionate.

Clienții dispun de tot mai multe dispozitive de plată purtabile în care este înregistrat cardul digital, iar printre ele se numără: telefonul, ceasul, inelul. Cea mai nouă modalitate de a plăti a fost inventată de Mastercard și se poate realiza printr-un simplu zâmbet sau o mișcare de salut cu mâna înspre camera casei de marcat.

Noi dispozitive și modalități de plată vor fi dezvoltate în contiuare, dar tu ai nevoie de un singur POS să poți încasa plata venind de la oricare dintre ele. Alege MonePOS – soluția ideală de a încasa plata cu cardul de la clienții tăi. După ce plata e procesată rapid și în siguranță, funcționalitatea paperless îți permite să oferi clienților bonul în format digital prin scanarea unui cod QR.

Mai multe detalii poți găsi pe site-ul nostru: https://monepos.ro/


Articol publicitar
Noutăți de la MonePOS by AROBS