Cum ne putem extinde afacerea cu o soluție SFA?

de | | 2 Minute

Cum ne putem extinde afacerea cu o soluție SFA?

SFA este o soluție care vine în ajutorul agenților de vânzări reducându-le munca semnificativ prin automatizarea tuturor proceselor de vânzare atât în regim Pre-Sales cât și Van-Sales.

SFA este destinată companiilor producătoare sau de distribuție din diverse industrii precum: distribuția de lactate, carne, băuturi, panificație, înghețată etc. Această soluție este compusă din 3 elemente software: aplicația BackOffice care va rula pe calculatorul companiei, interfațarea cu programul de contabilitate (ERP) și aplicația mobilă pe care agenții de vânzări din teren o vor folosi. Aplicația mobilă se poate instala fie pe un smartphone, fie pe o tabletă, ambele fiind cu sistem de operare Android.

Această soluție te poate ajuta să îți extinzi afacerea prin 2 metode care vin odată cu instalarea unui astfel de soft:

1. Eficientizarea muncii agentului din teren: 

SFA automatizează toate procesele, de la vânzarea propriu zisă până la informațiile clientului cu privire la comenzile și promoțiile anterioare. Acest fapt îi ajută pe agenții de vânzări să realizeze aceleași procedee într-un timp mult mai scurt. Dacă până acum un agent din teren reușea să viziteze 5 clienți pe zi, de acum poți fi sigur că va reuși să acopere cel puțin 7 pe zi.

2. Centralizarea informațiilor e mult mai ușoară de realizat:

Cu cât numărul de clienți crește, cu atât ne este mai dificil să centralizăm toate informațiile despre aceștia. O soluție SFA te ajută să îți centralizezi informațiile clienților precum: date personale, promoțiile anterioare, comenzile precedente, facturile achitate, respectiv neachitate etc.

Pe lângă soluția SFA, dacă compania ta deține un depozit poți apela cu încredere și la soluția WMS (Warehouse Management System) care te ajută să îți gestionezi fluxurile de lucru precum: recepțiile de marfă, ieșirile de marfă, picking-ul și chiar inventarul cu ajutorul cititoarelor de coduri de bare.

WMS - optimall ian20Ambele soluții sunt menite să vină în ajutorul antreprenorilor care își doresc ca afacerea lor să se extindă de la an, la an. Echipa Optimall by AROBS a dezvoltat aceste soluții și pentru că fiecare companie are alte nevoi, soluțiile se pot personaliza în funcție de domeniul de activitate și funcționalitățile dorite.


Pentru mai multe detalii și o ofertă personalizată, ne poți contacta la numărul de telefon: 0264 202 118 sau accesează site-ul nostru: www.optimallsfa.ro.


Comunicat de presă
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.