Adoptă o jucărie, o campanie de la oameni mari pentru oameni mici

de | | 3 Minute

Campania Adoptă o jucărie

Ce presupune campania?

Campania este demarată de către Asociația Magic Star Kids, cu scopul de a recicla obiectele a căror utilitate este pusă în umbră. Jucăriile care stau ascunse sub pat, au fost înlocuite de modele mai noi și sunt neglijate de către deținătorii acestora, au făcut o petiție care a ajuns la urechile noastre.

Așadar, dacă ai o jucărie care nu se mai mulează perfect în brațele tale și de care te-ai putea lipsi, dăruiește-o unui copil care este pregătit să îi ofere mai multă atenție. Noi o să intermediem procesul de ”adopție”, asigurându-ne că jucăria o să ajungă într-un mediu potrivit, iar norocosul care se va îngriji de ea, o să o primească cu căldură în noul cămin.

Îi poți lăsa noului proprietar instrucțiuni despre îngrijirea jucăriei, îi poți transmite numele acesteia și orice informație ți se pare relevantă. Vom supraveghea procesul adoptiv și vom posta fotografii cu beneficiarii jucăriilor care s-au mutat în casă nouă.

Beneficiarii acestei campanii o să fie copiii din mediul rural, din zona Clujului, care sunt receptivi să primească în grijă animăluțe de pluș oferite cu drag de către alți copii. Te poți asigura că ai făcut o faptă bună urmărind activitatea asociației care și-a propus să facă parteneriate cu câteva școli din mediul rural, ce vor beneficia de aceste acțiuni.

Cine poate dona o jucărie?

Oricine își dorește să ofere o jucărie de pluș, poate să ne transmită această intenție. Fie că ești un prichindel darnic care vrea să dăruiască un animăluț de pluș, un adolescent care și-a făcut curat în cameră și nu mai are nevoie de soldăței și mașinuțe sau un adult care a adunat zeci de minioni și acum se simte pregătit să îi dăruiască mai departe, poți dărui jucăriile care odată te-au făcut pe tine fericit.

Împreună cu prietenii noștri de la Golden Party, vom aduna o arcă plină de jucării, pe care le vom dărui mai departe altor copii. Pentru a ne susține cauza, poți dona și o sumă de bani, în contul asociației, care ne va ajuta să acoperim costurile acestei campanii.

Procedura campaniei

Începeți prin a vă uita cu atenție în jurul vostru. Dacă sunt jucării care stau la o distanță mai mare de câțiva centimetri de voi, înseamnă că nu primesc atenția cuvenită. Dacă sunt prăfuite sau rătăcite în colțuri întunecate ale camerei, denotă de asemenea că duc lipsă de afecțiune.

Adunați așadar toate jucăriile care ar putea primi mai multă atenție de la altcineva, oferiți-le o ultimă îmbrățișare și pregătiți-le pentru călătoria în care își vor găsi alt cămin. Următorul pas este să te asiguri că jucăriile ajung la destinatar într-o stare bună (curate, neuzate, fără defecte) După ce ai pregătit jucăriile, contactează-ne și vino la sediul prietenilor noștri de la Golden Party unde colectăm jucăriile.

Ți-am pregătit un „certificat de adopție” pe care îl vei completa în momentul în care predai jucăriile. Noi ne ocupăm de colectarea jucăriilor de pluș pe care le vom duce în școlile din mediul rural cu care vom reuși să facem parteneriate.

Afiș final adoptă o jucărie copil

O să vă ținem la curent cu desfășurarea campaniei, putând să ne ajutați cu orice fel de resurse. În funcție de succesul campaniei și de numărul jucăriilor adunate, vom decide de câte zile vom avea nevoie pentru a le distribui.

Pentru detalii și susținerea cauzei, așteptăm mesajele voastre pe adresa de Facebook a asociației https://www.facebook.com/MagicStarKidsCluj/ sau pe adresa de e-mail [email protected]

Ne ajută mult și distribuirea materialelor (like și share), precum și recomandarea unor voluntari care își doresc să facă parte din echipa noastră.

Zâmbește. Dăruiește. Repetă.

Afiș final adoptă o jucărie copil