Activități UNTOLD 2022: Ce poți face prin festival?

de | | 4 Minute

Activități UNTOLD 2022: Ce poți face prin festival?

Dacă nu ai avut timp să iei încă festivalul la pas și te întrebi ce activități poți face la UNTOLD 2022 atunci când nu ești pe una dintre scene, ne-am hotărât să-ți prezentăm aici câteva idei utile. Ce-ți putem spune încă de pe acum este că ai o varietate extinsă de opțiuni, deci nu te vei putea plictisi nici măcar o secundă!

Sfatul nostru e să ajungi cu 3-4 ore înainte de concertele tale preferate și să faci o oprire pe la toate standurile care-ți ies în cale – fiecare colțișor din festival îți rezervă o fărâmă de magie!

În căutarea fotografiei perfecte?

Dacă îți făceai griji cu privire la cea mai bună locație pentru fotografiile de festival, poți sta liniștit! Fiecare brand a pregătit câte un colțișor instagramabil pentru fotografii. Fie că te asortezi cu panourile înflorate, fie că preferi mai degrabă decorurile luminoase și electrizante, suntem siguri că vei reuși să imortalizezi cadrul ideal, numai bun de postat pe rețelele de social media!

Câteva dintre photo-cornerele pe care le-am vizitat noi ieri: standul Dare, panoul VISA, cornerul BT, cabina telefonică de la Chez Marie, plus zona cu leagăne și băncuțe înflorate.

Un outfit pe măsură!

Ai așteptat până în ultimul moment să-ți pregătești ținutele de festival? Cum ne palce nouă să zicem la Cluj, nu-i niciun bai! O mulțime de branduri cool (printre care și colecția specială UNTAMED, creată de echipa UNTOLD) și designeri români te așteaptă cu propunerile lor la Designers’ Nest.

Iar după ce te-ai asigurat că ai achiziționat toate piesele vestimentare de care ai nevoie, poți să-ți faci o coafură și un machiaj care să se asorteze la unul dintre standurile de beauty!

Recomandarea noastră? Culoare, cât mai multă culoare!

Activități UNTOLD 2022

Cum faci față caniculei?

Zilele astea se anunță temperaturi de peste 30°C, așa că tot mai mulți festivalieri evită orele după-amiezii. Există, însă, câteva soluții și pentru caniculă! Chiar după ce treci de porți, te întâmpină un sistem de răcire cu vapori de apă. Cu alte cuvinte, de fiecare dată câd simți nevoia, faci „un duș rece” și o iei de la capăt!

De asemenea, există câțiva animatori prin festival care duc cu ei o pălărie cu gheță carbonică spre care te îndeamnă să sufli și să-ți pui o dorință. Nu știm cât de eficiente sunt la capitolul dorințe, dar cu siguranță îți oferă un refresh binemeritat!

Un mini-târg în mijlocul festivalului

Dacă ai vrut cel puțin o dată să participi la acele festivaluri micuțe din filmele americane sau dacă pur și simplu îți e dor de tradiționalele târguri sau bâlciuri de pe la noi, Kozel a pregătit o întregă zonă de relaxare și jocuri care să te transpună în acele locuri. Îți poți măsura forța lovind cu ciocanul sau poți face o competiție de „4 pe linie” (joc cu piese de lemn), te poți relaxa savurând o bere rece sau pur sau poți face o fotografie pe tronul G.O.A.T. (apreciem analogia creativă cu G.O.T – Game of Thrones).

Figurile magice ale festivalului

Nu poți spune că ai fost la UNTOLD dacă nu ai văzut cel puțin o dată animatorii din festival. Pe picioroange sau nu, purtând costume desprinse din tărâmuri fantastice, personajele simpatice străbat Parcul Central în lung și lat.

De asemenea, trupa Amaris Agni, cu adevărați magicieni ai focului, ne rezervă show-uri live combinate cu o serie de coregrafii impresionante, promitând să coloreze întunericul cu mișcări uimitoare de dans, puse în lumină de leduri.

Activități UNTOLD 2022

Reciclarea este cool, mai ales la festival!

Ca în fiecare an, brandurile încurajează și răsplătesc comportamentul responsabil cu natura. Astfel, dozele de Kozel pot fi date la schimb pentru bandane, șepci sau poze în țapul gigantic din festival, dozele de Redbull îți aduc pahare personalizate o fotografie realizată la cabian foto de la stand, iar plasticul și aluminiul reciclat la standul Kaufland vor fi preluate și sortate de un braț robotic talentat în ale acrobației!

Activități UNTOLD 2022

Activități pentru copii

Cine spune că cei mici se plictisesc la festival? Anul acesta, micuții de la UNTOLD au un parculeț întreg, special amenajat pentru ei, dar și un spectacol de teatru, pus la dispoziție de Teatrul de Păpuși PUCK din Cluj-Napoca. Copiii (cu vârsta recomandată de peste 4 ani) vor putea viziona o interpretare a poveștii „Cenușăreasa”, sâmbătă, 6 august, de la ora 17, în Parcul Central „Siomion Bărnuțiu”, la standul Consiliului Județean Cluj (situat în zona scenei Daydreaming). Accesul va fi liber pentru toți participanții la festival.

Clipe pline de magie

Indiferent de ce activități vrei să încerci anul acesta la festival, suntem siguri că te vei distra pe cinste și vei pleca cu câteva amintiri demne de povestit! Let the magic happen!


Foto: UNTOLD, BT, Kaufland