Acordă feedback oamenilor din companie printr-un software evaluare angajati

de | | 2 Minute

Acordă feedback oamenilor din companie printr-un software evaluare angajati

O soluție digitală prin care se poate acorda feedback, precum un software evaluare angajati, inclus într-o aplicatie HR, este din ce în ce mai răspândită în mediul profesional. Pentru a avea parte de eficiență în zona administrativă, companiile aleg să-și digitalizeze operațiunile de resurse umane cu programe intuitive. Un software evaluare angajati este utilizat cu scopul final de a îmbunătăți activitatea oamenilor dintr-o organizație. Softul dintr-o aplicatie HR poate fi utilizat atât de manageri pentru a evalua performanța angajaților prin expunerea opiniilor, cât și pentru ca cei din urmă să acorde feedback.

De ce să alegi utilizarea unui software evaluare angajati?

O aplicatie HR, în care se regăsește o funcționalitate de evaluare a performanței are o contribuție importantă în ceea ce privește îmbunătățirea abilităților angajaților. Programul oferă un sistem centralizat în care părțile implicate își expun părerea, fără să fie nevoie de hârtii și de prezența fizică a oamenilor la locul de muncă. Este important ca la alegerea softului de evaluare să te asiguri că acesta este ușor de utilizat și că angajații au acces la feedbackul lor cu ușurință.

Cu un software evaluare angajati, ai la dispoziție informații importante într-un timp scurt și pot fi luate rapid deciziile necesare pentru a crește performanța angajaților: înscrierea lor la diverse cursuri, participarea la conferințe, training-uri interne pe diverse subiecte sau urmarea altor metode.

O aplicatie HR oferă posibilități multiple de evaluare

În mediul online, poți avea ușor o imagine de ansamblu asupra activității profesionale a membrilor companiei. Există mai multe opțiuni pentru a acorda feedback angajaților utilizând o aplicatie HR. Printre aceastea se pot număra:

  • Utilizarea unui formular de evaluare online care poate fi completat de manageri sau alte persoane desemnate pentru a oferi feedback despre performanța angajaților;
  • Utilizarea unui sistem de monitorizare a sarcinilor sau proiectelor care permite managerilor să ofere feedback despre modul în care angajații își gestionează sarcinile sau proiectele;
  • Stabilirea unor indici de performanță pe baza cărora managerii să acorde feedback constructiv, dintr-un software evaluare angajati.

Posibilitatea de a genera rapoarte customizate

Un software evaluare angajati performant include și caracteristici precum crearea unor rapoarte personalizate, grafice și statistici, care pot ajuta la analizarea performanței angajaților. Acestea pot fi utilizate pentru a identifica aspectele care necesită îmbunătățire și pentru a urma pașii potriviți în acest sens. De asemenea, programul poate fi utilizat pentru a lua decizii privind recompensarea și promovarea angajaților. O aplicatie HR care include un software evaluare angajati aduce o comunicare îmbunătățită la locul de muncă, oferind un canal de comunicare mai bun între angajați și conducere.

Cu o soluție software, evaluarea angajaților se simplifică

Ai nevoie de procese eficiente de evaluare a performanței angajatilor? Alege o aplicatie HR pentru a acorda feedback oamenilor într-un mod intuitiv, minimizând totodată birocrația. True HR, sistemul dezvoltat de UCMS by AROBS, are incluse 19 funcționalități, printre care și un software evaluare angajati. Mai multe detalii poți afla de la specialiștii UCMS by AROBS prin trimiterea unui e-mail la [email protected], sau prin apelarea numărului de telefon 0738 822 537.