Accesorii Andreea Florea

de | | 2 Minute

Accesorii Andreea Florea – feminism si delicatete

Una dintre pasiunile – sau cel putin interesele – oricarei femei, inca de cand e mica, e reprezentata de haine, accesorii sau bijuterii, acele detalii care ne fac sa ne simtim unice, care vin ca o continuare a personalitatii si individualitatii noastre.
Acesta o fi si motivul pentru care accesoriile handmade sunt atat de cautate acum, iar artistii si creatorii independenti sunt din ce in ce mai apreciati.

Andreea Florea este unul dintre acei oameni care si-au facut din pasiune, o meserie! Iubind accesoriile si moda, Andreea a ales sa faca ceea ce ii place: a urmat scoala de arta si a absolvit Universitatea de Arta si Design din Cluj-Napoca, sectia Arte textile.
Cu o experienta de peste 10 ani ca designer vestimentar, interesul pentru crearea unor accesorii a venit in mod inedit, dar oarecum natural. Totul a pornit de la… nasturi! Fiind inconjurata de textile, tesaturi si, implicit, si de banalii nasturi, Andreea a inceput sa creeze coliere din acesti nasturi aflati mereu in surplus cantitativ in atelierul ei.

accesorii andreea florea handmade cluj

Acum, gama de accesorii pe care le creeaza cu atat de multa migala si perfectionism, este mult mai variata: de la cercei, inele, coliere sau bratari, pana la posete si, desigur, imbracaminte. Toate aceste creatii au in comun feminitatea si frumosul.

Armonia materialelor textile, a tesaturilor si a dantelei imbinate cu margele, strasuri sau accesorii metalice, precum si atentia deosebita pe care Andreea o acorda fiecarui detaliu si fiecarui pas din procesul de creatie – de la idee, schita, tipar, pana la alegerea materialelor si fabricarea propriu-zisa – fac din aceste accesorii mai mult decat simple obiecte, ele aduc o nota de special si unic in stilul celei care le poarta. Iar un accesoriu handmade este mereu un cadou deosebit, fie ca ti-l acorzi tie sau cuiva drag, tocmai prin faptul ca este atat de usor de remarcat!

Accesorii Andreea Florea (1)

Deoarece, din pacate, mai ales in cadrul targurilor handmade, s-a dezvoltat un ,,curent” nu tocmai etic: acela de a amesteca lucrurile handmade cu obiecte care nu se incadreaza acestei categorii, este important de mentionat ca toate produsele Andreei Florea sunt handmade, fie unicat, fie realizate in serii foarte mici, toate create manual dupa idei proprii!
Si, marturisim, aceste idei ne incanta si ne fac sa apreciem si mai mult acest tip de arta!

Puteti descoperi delicatele accesorii realizate de Andreea Florea pe site-ul ei personal sau la targuri si evenimente de profil. De asemenea, produsele sunt expuse si in atelierul de pe strada Traian Mosoiu – informatie pentru cei curiosi sa descopere cum arata spatiul unui artist, locul in care iau nastere aceste minunate produse.

Contact:
Designer: Florea Andreea Emilia
Site: www.andreeaflorea.com
Facebook: www.facebook.com/AccesoriiAndreeaFlorea
E-mail: [email protected]
Tel: +40.744.366752
Atelier /showroom: str. Traian Moşoiu nr. 42

Iulia Marc
Redactor Cluj.com