Abonamentele de parcare din zona 2 pot fi plătite online

de | | < 1 Minute

Plata online pentru abonamentele de parcare din zona 2

Începând cu miercuri, 6 februarie 2019, Primăria Cluj Napoca pune la dispoziție o nouă metodă de plată pentru abonamentele de parcare din zona 2. Astfel, aceasta se poate achita online, direct de pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca. În acest fel, plata parcării se face mult mai ușor și pentru zona 2 a orașului.

Pentru a vă face un abonament de parcare pentru zona 2, trebuie să completați formularul de pe site-ul primăriei. Aici, tot ce va trebui să faceți este să completați formularul, iar abonamentul va fi eliberat. Abonamentul și factura vă vor fi trimise prin e-mail. Tariful va fi de 100 lei/lună pentru persoanele fizice și 140 lei/lună pentru cele juridice. Abonamentul va fi valabil începând cu ziua următoare finalizării procedurii online. De asemenea, dacă doriți, puteți să solicitați trimiterea unui e-mail înainte de expirarea abonamentului pentru ca acesta să fie reînnoit.
Odată cu eliberarea abonamentelor de parcare, se va genera și un cod QR pe care șoferii trebuie să îl lipească de mașini. Acest lucru va ușura munca Poliției Locale în vederea verificării validității abonamentelor de parcare. Aceste coduri vor fi scanate și vor arăta valabilitatea abonamentului.

Așadar, această nouă procedură de eliberare a abonamentelor de parcare pentru zona 2 își propune să facă procesul de eliberare și verificare a abonamentelor mult mai ușor pentru toată lumea. De asemenea, este și un pas important în transformarea orașului într-un adevărat Smart City.

Foto: Mădălin Oprea Photography