Ultimele ore cu cel mai mic preț la abonamentele Blind Pass pentru festivalul toamnei, Cluj Symphony Experience!

de | | < 1 Minute

Ultimele ore cu cel mai mic preț la abonamentele Blind Pass pentru festivalul toamnei, Cluj Symphony Experience!

Organizatorii au anunțat prima trupă confirmată pentru ediția din acest an. E vorba despre iubita formație de underground folcloric Subcarpați. Cei de la Subcarpați vor fi acompaniați de muzicienii Filarmonicii de Stat Transilvania. Alte trupe care vor urca pe scenele festivalului urmează să fie anunțate de mâine începând, când însă prețurile la abonamente vor crește.

„Ați cerut și primiți un nou spectacol de underground folclor susținut de Subcarpați cu Filarmonica de Stat Transilvania! Dorința voastră s-a transformat într-o nouă invitație pe care le-am lansat-o artiștilor care au făcut o super atmosferă anul trecut. Cluj Symphony Experience 2024 – Parcul Etnografic vine cu experimente muzicale care știm că vă plac! Pregătiți să facem magie și anul acesta?” anunță organizatorii.

Ultimele de ore cu cel mai mic preț la abonamentele Blind Pass pentru festivalul toamnei, Cluj Symphony Experience! (1)

Abonamentele Blind Pass pentru toate cele 3 zile de festival costă până la finalul zilei (ora 23 :59) doar 200 de lei și sunt disponibile pe platforma de bilete Extasy: https://extasy.ro/divertisment/cluj-symphony-experience-2024.

Cluj Symphony Experience va avea loc în acest an în perioada 4-6 octombrie, în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca. Intrarea este liberă pentru copiii care au mai puțin de 14 ani.


Comunicat de presă

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi în pas cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.