A fost lansat “Fallaste Corazón”,primul single de pe mult asteptatul nou album al lui Julio Iglesias

de | | 2 Minute

A fost lansat “Fallaste Corazón”,primul single de pe mult asteptatul nou album al lui Julio Iglesias

Au trecut 12 ani, de cand legendarul Julio Iglesias inregistra ultimul sau album in limba materna, spaniola. Vineri, 10 iulie 2015, a fost lansat primul single “Fallaste corazón”. Un single zdrobitor care precede noul album intitulat “MÉXICO – Julio Iglesias”. Artistul latino cu cele mai mari vanzari din istorie revine pentru a plati un nou tribut uneia dintre primele tari care l-au vazut crescand inca de la lansarea primului sau album “Mexican” in 1976.

Julio Iglesias a cantat in Mexic pentru prima data in anii 70 si a cucerit din prima secunda cel mai mare public din lume, vorbitor de limba spaniola. Artistul de asemenea s-a indragostit de Mexic, fiind un mare cunoscator a culturii, istoriei, muzicii si obiceiurilor acestuia.
“Mexic este o tara pe care o iubesc nespus de mult. Poporul mexican mi-a daruit multe momente de neuitat. Cunosc aceasta tara ca si cum ar fi patria mea si o port mereu in suflet.” Declara artistul in timp ce termina ultimele aranjamaente muzicale in studio.

“MÉXICO – Julio Iglesias” este titlul ce da viata acestui proiect care va fi lansat pe 18 septembrie 2015. Artistul isi reinnoieste legaturile cu poporul Mexican prin repertoriul sau din totdeauna si cu stilul sau unic si inegalabil de a interpreta aceste cantece. Douasprezece cantece cu iz mexican, in stilul Julio Iglesias si cu un aranjament muzical demn de secolul XXI. Un omagiu adus marilor compozitori mexicani
“Muzica mexicana este universala, iar compozitorii ei sunt legendari”. Mentioneaza Julio Iglesias si scrie o dedicatie emotionanta acestori compozitori, dedicatie ce se va gasi pe coperta albumului.

“Acest disc este dedicat acestor mari compozitori care, generatie dupa generatie ne-au umplut vietile de dragoste, nostalgie, amintiri si momente care, in ciuda trecerii timpului raman vii in sufletele noastre. Cu tot respectul si cu o profunda admiratie.” Julio Iglesias.

Odata cu lansarea acestui disc, Julio Iglesias va depasi 80 de albume lansate incepand cu anul 1968.  Avand o incredibila traiectorie de-a lungul celor 47 de ani de hituri si albume, mai mult de 300 milioane de discuri vandute, i-au adus titlul de “Cel mai vandut artist latino din istorie”, si i-au asigurat un loc in primii 10 cei mai vanduti artisti din lume in toata istoria muzicii.
“MEXICO – Julio Iglesias” este o revenire la origini, dupa ce a cantat in mai mult de 12 limbi internationale si a obtinut numeroase premii in intreaga lume. Julio revine la prima sa dragoste, Mexic si la compozitorii acestiea, dupa o lunga perioada de absenta.