A doua jumătate a lunii noiembrie aduce la VIVO! Cluj-Napoca premii de mii de euro şi spectacole de teatru pentru cei mici

de | | 3 Minute

A doua jumătate a lunii noiembrie aduce la VIVO! Cluj-Napoca premii de mii de euro şi spectacole de teatru pentru cei mici

Începând de ieri, la VIVO! Cluj-Napoca a început loteria publicitară Cadou de Crăciun, ce oferă ca mari premii 10 gift carduri de cumpărături de câte 5000 de euro fiecare. În plus, în acest weekend, cei mici vor avea parte de două spectacole amuzante de teatru de păpuşi, puse în scenă de Teatrul Puck din Cluj-Napoca.

Ca în fiecare an, înaintea sărbătorilor de iarnă, centrul comercial din inima Transilvaniei răsplăteşte fidelitatea clienţilor săi cu premii fabuloase. Aşadar, anul acesta, VIVO! Cluj-Napoca oferă Cadou de Crăciun clienţilor săi sesiuni de shopping de la care pot pleca acasă cu tot ce îşi doresc. Începând de ieri, 15 noiembrie şi până pe 21 decembrie, toţi cei care fac cumpărături de minim 100 de lei, din orice magazin din incinta centrului comercial vor avea şansa de a câştiga unul dintre cele 10 gift carduri de cumpărături de 5000 de euro fiecare, pentru un Crăciun cu adevărat de poveste în familie.

Surprize

Pentru a intra în tragerea la sorţi, clienţii nu trebuie decât să se prezinte cu bonul de cumpărături la Biroul de Informaţii şi să se înscrie prin intermediul aplicaţiei care rulează pe ecranele interactive. Mai mult, cei mai norocoşi dintre participanţi pot câştiga pe loc unul din sutele de premii instant puse la bătaie de partenerii loteriei publicitare: Aldo, Andu, Arome Healthy Bar, Benvenuti, C&A, Charm Deco Shop, Charm Shop, Chic Bijoux, Escudo, Golden Rose, KVL, Timeout, Lee Cooper, LEGO, Lemnul Verde, Melkior, Oxette, Salamander şi Tezyo.

Tragerea la sorţi pentru desemnarea câștigătorilor celor 10 gift carduri de câte 5000 de euro, va avea loc pe 22 decembrie, de la ora 13.00, în Piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de informaţii din incinta centrului comercial.

VIVO! Cluj-Napoca le-a pregătit surprize şi celor mici. Pe 18 și 19 noiembrie, Teatrul de Păpuşi Puck din Cluj-Napoca, pune în scenă două spectacole extraordinare de teatru de păpuşi.

A doua jumătate a lunii noiembrie aduce la VIVO! Cluj-Napoca premii de mii de euro şi spectacole de teatru pentru cei mici

Sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 17,00, vom urmări o nouă versiune a poveștii Fraților Grimm – “Scufiţa Roşie şi lupul cel flămând, în regia şi actoria lui Ion Iurcu, iar duminică, 19 noiembrie, maeştrii păpuşari vor însufleţi cunoscuta poveste a lui Ion Creangă, “Capra cu trei iezi”, în regia Doinei Dejica. Evenimentul se va desfăşura în Piaţeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informaţii din incinta centrului comercial.

Despre IMMOFINANZ

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,1 miliarde de euro (fără activele din Rusia), ce cuprinde peste 240 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia. Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

Despre CBRE Group, Inc.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume. CBRE oferă un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.