90 000 de oameni apreciază Cluj.com!

de | | 2 Minute

90 000 de oameni apreciază Cluj.com!

Pagina de facebook Cluj.com a atins azi pragul de 90 000 de like-uri adunate de la oameni care iubesc Clujul, cu tot ce înseamnă el: evenimente, istorie, obiective turistice, locuri dragi sufletului, clujeni deosebiți.

Le mulțumim tuturor celor care fie virtual, fie chiar în viața de zi cu zi, în cadrul proiectelor pe care le-am dezvoltat în ultimii ani, ne-au încurajat să continuăm, să ne dezvoltăm, să creștem. Feedback-ul primit de la voi este cel care ne-a îndrumat pașii într-o direcție sau alta, iar pagina noastră de facebook a fost și este un intermediar excelent: cunoaștem tot mai mulți oameni frumoși de la o zi la alta.

Dincolo de un număr în sine și statistici, ne-am oprit în dimineața aceasta din activități și am conștientizat că 90 000 e un grup mare de oameni! Îi cunoaștem pe mulți dintre cei care ne urmăresc, pe unii în persoană, pe alții doar din mediul online, dar cine sunt toți ceilalți? Clujeni, turiști, foști studenți, oameni care dintr-un motiv sau altul se simt legați sufletește de orașul acesta – ne mai cuprinde uneori câte un val de curiozitate și am vrea să vă cunoaștem pe toți!

Între timp, vă mulțumim pentru susținere, pentru sugestiile oferite de-a lungul timpului, pentru criticile constructive, pentru încurajările primite, pentru zâmbete și entuziasmul transmis! 🙂 Sperăm ca activitățile noastre să vă fie de folos în continuare și așteptăm cu drag orice idei din partea voastră: în măsura în care putem, mai devreme sau mai târziu, le mutăm din mediul virtual în cel cotidian!

Cu drag,
Echipa Cluj.com

90 000 likes oameni pagina de facebook cluj.com