8 Martie la Samsara FoodHouse

de | | < 1 Minute

8 Martie la Samsara FoodHouse

„Pot oare cuvintele să descrie însuși mirosul primăverii?” – Neltje Blanchan

Începutul de primăvară vine cu ocazii speciale de a ne strânge în jurul mesei pentru a ne bucura simțurile și a celebra tot ce are natura mai frumos de oferit în acest an. Suntem pregătiți să întâmpinăm razele și căldura soarelui pe care le-am așteptat cu mare nerăbdare, să vedem natura care renaște și păsările care vestesc noul anotimp.

Debutul lui Martie ne găsește dăruind mărțișoare sau flori persoanelor dragi și păstrând tradițiile străvechi prin alegerea zilelor Babei Dochia și sperând ca în ziua aleasă vremea să fie frumoasă, caldă cu mult soare și să prevestească un an fericit, cu împliniri și belșug.

În 8 Martie vă invităm să le sărbătorim pe doamnele și domnișoarele din viețile noastre și să le arătăm aprecierea și iubirea pe care o merită. Pășiți pragul restaurantului Samsara alături de soția, prietena, sora, sau mama voastră și experimentați momente deosebite împreună.

Începând cu ora 19:00 l-am invitat alături de noi pe Matei Sax ca să ne bucure cu sunete plăcute de saxofon și să transforme atmosfera cinei de Ziua Femeii în una cu adevărat unică.

Vă așteptăm să vă delectați cu preparate gustoase și sănătoase și să marcăm momente speciale prin clinchete de pahare într-o noapte de poveste.

Pentru rezervări ne puteți contacta la numărul 0364 964. 💚

Vă încurajăm să ne fiți alături și pe paginile de social media Samsara (Facebook, Instagram) pentru a urmări ultimele noutăți și a participa la giveaway-ul nostru, unde puteți câștiga o cină relaxantă de 8 Martie pentru 2 persoane, de la ora 20:00.