7 motive pentru care ciocolata este cel mai potrivit cadou de Crăciun

de | | 3 Minute

7 motive pentru care ciocolata este cel mai potrivit cadou de Crăciun

Un îndemn de la Ciocolaterie Leonidas Cluj

Cui nu-i place să primească cadouri? Sau să dăruiască? Este sentimentul plăcut care nu ține de vârstă sau statut social. Bunici sau copii, femei sau bărbați, șefi sau angajați – toți vor să primească cadouri. Mai ales de Crăciun.

Dar oare toate cadourile primite și oferite sunt potrivite? Există o listă universală a cadourilor de Crăciun: cosmetice, haine, bijuterii, vin, ciocolată. Se spune că n-ai cum să dai greș dacă alegi din această listă. Cu toate acestea, noi suntem convinși că doar ciocolata reprezintă cadoul universal suprem. Cu o singură condiție: să fie ciocolată de calitate!

Poate noi părem subiectivi, tocmai de aceea am făcut o listă cu motive pentru care ciocolata (de calitate) este cel mai potrivit cadou de Crăciun. Nu uitați, orice cadou de Crăciun gândit cu dragoste se pregătește din timp. 🙂

1. Este un cadou pentru toate vârstele.

De la cei mai mici, până la cei mai mari, ciocolata vorbește pe limba tuturor. Chiar dacă există restricții de alimentație, există sortimente de ciocolată fără zahăr sau de ciocolată albă (pentru cei care se simt prea energizați de cacao).

2. Ne aduce aminte de copilărie.

Gustul ciocolatei face parte din amprenta copilăriei. Fiecare degustare ne trimite nostalgic către primii ani ai vieții noastre. Întreabă pe oricine și îți va spune că cea mai bună ciocolată pe care a gustat-o a fost cea din copilărie. Nu putem contrazice pe nimeni…

3. Este un cadou cu stil.

Imaginează-ți sub brad una dintre cutiile cadou Leonidas. Aceste cadouri sunt gândite special să se integreze vizual în peisajul acesta de sărbătoare. Iubitorii de ciocolată de calitate degustă și cu ochii dar și cu alte simțuri. Ciocolatierii Leonidas știu exact pe ce butoane să apese…

4. Ciocolata vine sub mai multe forme.

Toate savuroase. Pot fi figurine de ciocolata, praline irezistibile in forma de braduti sau clasicele batoane cu umplutură. Oricum ar fi, este greu să dezamăgești atunci când oferi ciocolată de calitate de Crăciun.

5. Ciocolata se potrivește cu orice.

Cel mai versatil cadou de Crăciun, ciocolata ar putea foarte bine să fie asociată cu o sticlă de vin sau ar putea fi așezată într-un coș cu bunătăți. Poți oferi o cutie cadou împreună cu un colier pentru iubita ta sau poate împreună cu un set de cosmetice de calitate pentru mama ta. Ai libertate de gândire, ciocolata va fi cel mai bun prieten al tău dintre toate cadourile de Crăciun.

6. Ciocolata de calitate este un cadou sănătos.

Untul pur de cacao 100% și calitatea indiscutabilă a tuturor ingredientelor face ca ciocolata Leonidas să fie una dintre cele mai apreciate din toată lumea. Consumată cu moderație dar constant, ciocolata de calitate va avea beneficii pe termen lung pentru organism. Și cui nu i-ar plăcea un cadou care să fie gustos, sănătos și frumos?

7. Ciocolata aduce fericire!

Prin gustul său fabulos, ciocolata de calitate va pune sub brad ingredientul special al Crăciunului: bucuria! Prin toate substanțele pe care le eliberează în organism, dar și prin senzațiile pe care le dezvoltă la nivelul creierului, ciocolata va aduce euforia sărbătorilor celor iubiți. Exact la momenul potrivit.

Alege din multitudinea de cutii cadou Leonidas, ballotins, figurine de Crăciun, specialități belgiene sau coșuri cadou! Pentru cei dragi, angajați, colaboratori sau parteneri de afaceri, găsesti la Ciocolaterie Leonidas Cluj, dar și online cadouri pentru orice ocazie.

Ciocolaterie Leonidas Cluj
Orar: Luni-Vineri: 10:00-20:00; Sambata: 10:00-16:00
Telefon: 0753 505 919
Email: office@ciocolateriecluj.ro
Facebook: Ciocolaterie Leonidas Cluj