Peste 6.500 de copii au descoperit corpul uman cu ajutorul expoziției interactive de la Iulius Mall

de | | 2 Minute

Peste 6.500 de copii au descoperit corpul uman cu ajutorul expoziției interactive de la Iulius Mall

Așa se poate defini experiența de care au avut parte cei peste 6.500 de copii care au avut prilejul de a se transforma în „medici”, în cadrul expoziției interactive „The Human Body for Kids” organizată de Iulius Mall Cluj: curiozitate, veselie, experimente, fotografii haioase și amintiri educative Accesul a fost gratuit, fiind oferit de compania NTT DATA.

Expoziția interactivă de la Iulius Mall

Până la începutul acestei săptămâni, Atriumul Iulius Mall Cluj s-a transformat într-un loc captivant pentru copii. Expoziția interactivă „The Human Body for Kids” a fost un magnet pentru cei mici, care au învățat lucruri noi și au descoperit cum funcționează corpul uman, în joacă.

expozitie

Provocarea a fost acceptată de peste 6.500 de copii, fascinați de informațiile pe care le-au aflat și de experimentele la care au participat. Printre ei s-au numărat și grupuri școlare, care s-au bucurat de oportunitatea de a desfășura o oră de „științe” cu totul altfel.

6.500 de copii

Costumați cu halate de doctori, cei care au pornit în incursiunea educativă și distractivă au aflat cum funcționează creierul și cele cinci simțuri, informații și curiozități despre schelet și oase, mușchi și piele, inimă și sistemul respirator, au făcut experimente și s-au fotografiat la panourile cu sistemele vieții. Punctele de atracție au fost masa de operație interactivă și aplicația de realitate augmentată, cu ajutorul căreia au văzut organele interne.

expozitie

6.500 de copii

Expoziția „The Human Body for Kids” a fost organizată de Iulius Mall Cluj, în parteneriat cu NTT DATA Romania, Regina Maria și Primăria Cluj-Napoca.
***Comunicat de presă***