5 idei de cadouri pentru Valentine’s Day

de | | 4 Minute

5 idei de cadouri pentru Valentine’s Day

Ziua îndrăgostiților și Dragobetele ne bat la ușă, dar noi ne-am pregătit din timp!

Luna februarie ne oferă prilejul perfect de a ne manifesta afecțiunea față de persoanele dragi din viața noastră, și ce mod mai bun de a face asta decât printr-un cadou. Fie el un obiect prin care poți imortaliza momente și sentimente din viața ta, fie o experiență de neuitat, în recomandările noastre vei găsi cu siguranță ceva care să-ți atragă atenția. 

Clujul e un oraș plin de artiști talentați, astfel că în lista noastră vei găsi artizani clujeni care meșteșugesc de zori fie porțelan, hârtie, pânză sau alte materiale, dar și afaceri locale micuțe care aduc un plus de valoare comunității clujene. 

Recomandările noastre:

  • Cristina Frei – art prints

Dacă vorbim despre dragoste, creațiile Cristinei nu pot lipsi din recomandările noastre. După cum spune și artista, „she is sending love in an envelope” împreună cu ilustrațiile ei. Tot ceea ce realizează ea este inspirat din viața și sentimentele ei, iar atunci când privești o ilustrație e ca și cum ai privi în sufletul cuiva. Pe lângă ilustrațiile pe care le face, pe site poți găsi și coliere cu pandantive unice care transmit diferite emoții și sentimente. 

cadouri valentines day cristina frei

  • Set the mood with candles

Dragostea poate fi simțită în mai multe moduri, nu doar prin stomac. Fie că facem cadouri fetelor sau băieților, cu o lumânare parfumată n-ai cum să dai greș. Liniște candles au lumânări și difuzoare pentru toate gusturile, iar pachetele/kiturile lor oferă o întreagă experiență. 

Idei de cadouri liniste candles

  • Romanian love

În cazul în care ești în căutare de un cadou cu elemente tradiționale românești, la Badea Neaoș în iarmaroc găsești tot ce-ți trebuie. Un cadou de la nepoții badei vine întotdeauna cu o poveste din trecut și este, pe lângă obiectul în sine, o bună metodă de a conecta trecutul și datinile românești cu prezentul. Pentru ziua îndrăgostiților au chiar și o ofertă. Pentru oricare 2 tricouri cumpărate, primești 20% reducere. 

cadouri valentines day badea neaos

  • Accesorii unice și personalizate

Pe lista celor două opțiuni de acest gen pe care ți le recomandăm este Chignon Mignon, unde găsești accesorii unice de tip portofel, rucsac, borsetă, portfarduri, huse pentru electronice etc. în cazul în care-ți dorești să oferi un cadou util și pe care persoana dragă să-l folosească zi de zi. 

Cea de-a doua opțiune este Urban Tale, de unde poți achiziționa diverse obiecte drăguțe, create din dragoste pentru papetărie. Așadar, Urban Tale este despre „papetărie și cadouri with a twist” și poți găsi pe site nu doar obiecte de papetărie precum agende, plannere sau stickere, dar și căni, cartoline, traiste, tricouri sau broșe. 

cadouri valentines day chignonmignon

urban tale cadouri pentru valentines dasy

                                                                                       Chignon Mignon sus, Urban Tale jos
  • Experiență

Cină romantică

Pentru că unii dintre noi preferă să ofere cadouri de tip experiență în locul lucrurilor materiale, pentru luna iubirii recomandările noastre sunt următoarele. Dacă sunteți iubitori de mâncare bună, la Samsara în seara de Valentine`s Day mâncarea este acompaniată de o atmosferă inedită cu muzică jazz. Noi spunem că un așa vibe este perfect pentru o seară care celebrează iubirea. Pe pagina noastră destinată zilei îndrăgostiților găsești mai multe evenimente care au loc în oraș și poți alege locația care ți se potrivește. 

Valentines Day at Samsara with Jazz n Tonic 2024

Ședință foto

Un alt tip de cadou poate fi o ședință foto, iar recomandarea noastră de fotograf potrivit pentru o astfel de ședință este Cristina Vâjâean. Fotografiile sunt nemuritoare, iar Cristina reușește inedit să surprindă în cadrele ei emoțiile și tandrețea dintre două suflete. 

cadouri de valentines day cristina varajean

Spa day

O idee excelentă de experiență prin care să vă relaxați în luna iubirii este o zi de spa. Sunt multe saloane în oraș care oferă pachete speciale de ziua îndrăgostiților, așa că ai de unde să alegi în funcție de preferințele voastre. 

Pachet promoțional

Iar dacă tot am menționat ideea de pachet prin care să celebrezi ziua iubirii, Clujul e plin și de evenimente care îți oferă diferite experiențe. De exemplu, la Wonderland Cluj Resort, ziua îndrăgostiților este celebrată printr-un pachet care îți oferă clipe unice de bucurie. 

Drumeție pe lângă Cluj

În cazul în care sunteți iubitori de natură și vă doriți ca în luna iubirii să cutreierați împrejurimile Clujului, noi am scris mai multe articole despre ce să explorezi #la doi pași de Cluj

Mai multe recomandări din partea noastră de evenimente și experiențe de tip workshop, târg, party-uri, concerte sau game nights care au loc în luna februarie și care celebrează ziua îndrăgostiților și Dragobetele găsești pe pagina Valentine`s Day. 

De asemenea, dacă ești interesat să citești mai multe despre Dragobete și ce reprezintă sărbătoarea iubirii la români, am pregătit două articole pentru tine aici

Surse fotografii: Cristina Frei, Liniște candles, Badea Neaoș, Chignon Mignon, Urban Tale, Cristina Vâjâean