Au trecut 5 ani de când descoperim împreună „Clujul văzut altfel” | Aniversare

de | | 2 Minute

Azi, 19 februarie, sărbătorim (oficial) 5 ani de când ne-am îmbarcat în aventura numită Cluj.com, cu steagul orașului fluturând și navigând în lumea online cu o deviză simplă:

Clujul văzut altfel

Ne-am propus atunci, prin 2012-2013, să-i descoperim Clujului o altfel de față, să-l explorăm cu ochi curioși și sinceri, să ne dăm întâlnire zi de zi cu el, să-i punem întrebări, să-l iscodim și să împărtășim și cu alții comorile pe care le descoperim, pas cu pas. De-atunci și până acum a fost o aventură continuă, un proces dinamic, mereu în dezvoltare, mereu în inima orașului.

Proiectul începuse mai devreme, ca idee și concept (avem, deci, 5 ani și un pic), iar pagina de Facebook era deja activă și interacționa cu o comunitate dornică să se implice, încă de pe-atunci, în viața orașului și în modul în care acesta interacționează cu localnicii, dar și cu turiștii. Pe 19 februarie 2013 se lansa însă, oficial, platforma Cluj.com, acest site (devenit multi-site național între timp: GhidLocal.com) care ne-a devenit casă, nouă, celor din echipa Cluj.com Ghid Local, așa cum orașul este acasă pentru atât de mulți clujeni, fie ei „băștinași” sau clujeni în devenire.

Anul trecut vă spuneam unora dintre voi, dintre aceia care ne citiți, că suntem o echipă mică, obiectiv vorbind, însă una extraordinar de mare, extrapolând. Căci toți oamenii pe care i-am cunoscut de-a lungul acestor 5 ani de activitate, alături de care am participat la numeroase evenimente organizate de noi, de partenerii noștri sau din cadrul numeroaselor inițiative cultural-turistice din Cluj, alături de care am explorat satele Clujului, peisajele urbane, clădirile istorice, toți acești oameni, prin contribuția pe care și-au adus-o zilnic, prin sugestiile și ideile lor, prin criticile constructive și încurajările lor, au devenit o parte din ceea ce Cluj.com reprezintă:

O comunitate.

Vă mulțumim, vă îmbrățișăm, suflăm în tort și ne punem o dorință… 🙂

obiective turistice cluj