4Style, cel mai sigur salon de înfrumusețare din Cluj-Napoca

de | | 3 Minute

4Style, cel mai sigur salon de înfrumusețare din Cluj-Napoca

4Style este cel mai sigur salon de înfrumusețare din Cluj-Napoca, fiind totodată primul care și-a instalat mânere antimicrobiene, pentru a le oferi angajaților un mediu propice pentru a-și desfășura activitatea, dar și clienților un grad ridicat de confort în timpul serviciilor de care beneficiază. Mânerele antimicrobiene acționează, spre deosebire de cele antibacteriene, și împotriva virusurilor și a ciupercilor, inclusiv împotriva noului Coronavirus. În plus, acestea se auto-igienizează, datorită tratamentului special pe bază de ioni de argint pe care îl au în compoziție.

Pandemia cauzată de virusul SARS-COV2 a afectat multe afaceri din cauza sistării activitătii pe perioada stării de urgență. Antreprenorii au fost nevoiți să fie creativi și să găsească rapid metode alternative de supraviețuire și să se adapteze la noile condiții astfel încât activitatea pe care o desfășoară să fie una sigură, iar clienții să le treacă pragul cu încredere, chiar și în vremurile incerte pe care le trăim. Acesta a fost și cazul saloului 4Style, care a înțeles că trebuie să suplimenteze măsurile de protecție, pentru a le oferi clienților un mediu optim, în care aceștia să se simtă relaxați, așa cum este normal când apelează la acest gen de servicii.

 

A trebuit să găsim soluții, pentru că știam că nu va trece peste noapte perioada aceasta. Am vrut să le oferim încredere colegilor și clienților noștri pentru a veni în continuare la muncă, respectiv pentru a se bucura de serviciile noastre. Am început să luăm măsuri, astfel că majoritatea serviciilor se fac pe bază pe programare, nu mai ținem pe nimeni în sala de așteptare, am dotat salonul cu măști, mănuși, dezinfectant, iar de puțin timp am aflat că există niște mânere deosebite care distrug microbii și am luat legătura cu cei care le comercializează și am montat și aceste mânere.

Montarea mânerelor PureHandle ne-a făcut să devenim unul dintre cele mai sigure saloane din Cluj. Probabil că suntem și printre primii din România care și-au dotat salonul cu astfel de mânere, dar cel mai important lucru este acela că acum colegilor noștri nu mai le este frică. Clienții au fost foarte încântați”, povestește Marian Solomonean, manager Salonului 4Style din Cluj-Napoca.

 

 4Style

Cea mai mare rată de infectare este cauzată de atingerea suprafețelor contaminate. Mânerele sunt cele mai expuse, astfel că acestea pot fi adevărate focare de infecție, fiind atinse de toate persoanele care trec pragul unui salon. Ce fac special mânerele antimicrobiene PureHandle? Oferă protecție de 99.99% împotriva celor mai cunoscute bacterii, virusuri și ciuperci care sunt cauza unor boli frecvente, dar nu numai. Concret, acestea inhibă dezvoltarea microorganismelor dăunătoare, prin distrugerea membranei protectoare a acestora, cea care îi protejează, hrănește și care le permite înmulțirea. Astfel, dacă o persoană infectată atinge o suprafață tratată cu PureHandle, lanțul infectăriilor se oprește aici. Tehnologia antimicrobiană folosește un tratament aplicat încă din etapa de producție, care are la bază ioni de argint.

Ne dorim să ajutăm cât mai multe businessuri din Cluj-Napoca, dar nu numai, să își transforme locațiile/sediile în cele mai sigure locuri pentru angajații, dar și pentru clienții lor. În aceste vremuri dificile pe care le traversăm cu toții, atenția îndreptată asupra sănătății și a siguranței primează, iar mânerele antibacteriene PureHandle oferă un plus de încredere prin eficacitatea dovedită prin teste și prin faptul că își păstrează proprietățile până la 70 de ani, cât este și garanția de viață a produsului”, explică Ovidiu Tomoiagă, CEO / Manager General Termo Express, unic importator PureHandle în România.

Tehnologia PureHandle demonstrează de peste 12 ani că previne transmiterea infecțiilor.  Printre microbii inhibați de tratamentul antimicrobian PureHandle se numără: coronavirusul, stafilococul auriu, stafilococul aureus rezistent la meticilină, E-coli, Sarmonella, Candidoza etc.  Găsiți aici lista principalilor microbi inhibați de tratamentul PureHandle.

Tratamentul PureHandle este certificat și testat de Institutul Cantacuzino din București și în laboratoare din Germania și Italia.

Pe lângă acțiunea inovatoare antimicrobiană, mânerele de uși și ferestre PureHandle au parte de un design aparte, minimalist, contemporan, în culori puternice, mate, tocmai pentru a se diferenția de mânerele netratate. Sunt ideale pentru orice locuință, putând fi montate ușor, dar și pentru spitale, clinici, școli, grădinițe, creșe, instituții, firme, restaurante, aeroporturi etc.

80% reducere de Black Friday

Mânerele antibacteriene sunt disponibile la prețuri reduse cu până la 80% numai de Black Friday, în cursul zilei de vineri, 13 noiembrie, pe site-ul emag.ro.

4Style

Salonul de înfrumusețare 4Style (Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 148, bl. B1, ap. 117) oferă servicii de coafor, frizerie, cosmetică, manichiură și make-up.

PureHandle

PureHandle® este unul dintre cei mai importanți producători și furnizori de mânere antimicrobiene. Produsele antimicrobiene PureHandle® sunt folosite de peste 12 milioane de utilizatori la nivel global, fiind recomandate de medicii din întreaga lume.

Termo Express

Termo Express a apărut din dorința de a satisface nevoile naționale ale sectorului construcțiilor din România. Activitatea principală este producerea și vânzarea ușilor și ferestrelor din aluminiu, PVC, lemn sau mixte, precum și alte sisteme de închidere și umbrire: rulouri, pereți cortină, verande, uși automate, uși de garaj și diverse profile și accesorii.