3 motive pentru care merită să cumperi un apartament în Cluj-Napoca de la un dezvoltator imobiliar

de | | 2 Minute

3 motive pentru care merită să cumperi un apartament în Cluj-Napoca de la un dezvoltator imobiliar

Apartament de la dezvoltator sau de pe piața secundară? Aceasta este dilema fiecărei persoane care intenționează să cumpere imobiliare. Este o decizie de mulți ani, și uneori chiar de o viață, așa că merită analizată cu atenție. Dar de ce merită să alegi un apartament de pe piața primară?

Ai acces la o ofertă bogată de locuințe

Piața primară este în continuă dezvoltare, oferind multe investiții rezidențiale noi, unice, în locații din ce în ce mai atractive. Ofertele multor dezvoltatori imobiliari Cluj-Napoca includ garsoniere, apartamente cu două și mai multe camere, precum și apartamente mari sau apartamente cu mezanin. Acest lucru permite accesul la o gamă largă de proprietăți și alegerea satisfăcătoare a apartamentului adaptată la propriile nevoi. Unele companii îți permit să introduci modificări în etapa de implementare a proiectului, ceea ce nu este posibil pe piața secundară.

Ești proprietarul inițial – doar recenzii pozitive

Cel mai mare avantaj al unui apartament de pe piața primară este starea perfectă – cumperi un apartament care tocmai a fost dat în folosință, ceea ce explică multitudinea de recenzii pozitive acordate de către cei ce au achiziționat o locuință în acest mod. Prin urmare, nu trebuie să efectuezi o renovare generală, iar orice defecte vor fi înlăturate înainte de ridicarea cheilor. Primești o proprietate gata de autofinisare, adică pereți tencuiți gata de vopsit sau tapetat, șapă de beton pe pardoseală, pereți despărțitori, încălzire centrală din rețeaua municipală, precum și apă și electricitate racordată.

Spre deosebire de premisele de pe piața secundară, ai libertate deplină în amenajarea camerelor, alegerea stilului și culorilor. Le adaptezi nevoilor și așteptărilor tale, datorită cărora vei crea un interior unic. Le poți proiecta singur sau poți utiliza serviciile profesioniștilor, ceea ce îți va economisi timp și bani. De la dezvoltatori vei primi propuneri adaptate capacităților tale financiare.

Beneficiezi de numeroase facilități de la dezvoltatori imobiliari din Cluj-Napoca

Companiile de dezvoltare care implementează proiecte rezidențiale țin cont de cele mai noi soluții în domeniul construcțiilor. Ele folosesc tehnologii de înaltă calitate și materiale ecologice pentru a crește confortul de locuit al viitorilor rezidenți și, de asemenea, pun accent semnificativ pe estetica și funcționalitatea clădirilor. Un apartament de la un dezvoltator generează de obicei costuri mai mici legate de întreținerea proprietății din cauza lipsei de contribuții la fondul de renovare și a prezenței  izolației termice, ce reduce consumul de încălzire.

Noi investiții rezidențiale se construiesc din ce în ce mai des în zone verzi cu infrastructură ce asigură o bună comunicare cu alte cartiere ale orașului. În jurul lor există tot ce ai nevoie în fiecare zi – parcuri, școli, spitale, centre comerciale și de divertisment.

Așadar, urmează să achiziționezi un apartament în viitorul apropiat, aruncă o privire și asupra ofertelor oferite de dezvoltatorii imobiliari din Cluj-Napoca.