11 oameni frumoşi îşi spun poveştile în scop caritabil

de | | 2 Minute

11 oameni frumoşi îşi spun poveştile în scop caritabil

Vrei să afli cum e viața după un show MasterChef? Vrei să știi cum e când alergi 215 km pentru copiii cu insuficiență renală? Sau cum e să organizezi curse de atelaje canine sau să scrii cărți după o viață dedicată baschetului de performanță?

Acestea sunt numai câteva din poveștile frumoase ale unor oameni extraordinari care își vor deschide sufletul în cadrul 11even Experiences, eveniment aflat la ediția a IV-a și care se va desfășura la Cluj Napoca, în data de 21 noiembrie, ora 11.00, la Cinema Victoria.

Cei 11 invitați vor povesti din exeriențele lor de viață, pentru a motiva, a inspira și a face, totodată, o faptă bună pentru comunitate. Conferința 11even Experiences susține Centrul de zi pentru copiii din familii defavorizate „Universe Kids” din Cluj-Napoca, care functioneaza in regim after-school, în prezent, la centru fiind inscrisi 24 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani.

Conferința are loc in opt orase din Romania, iar printre cei care vor împărtăși din poveștile lor la Cluj se vor număra: Mirela Retegan- jurnalista, fondatoarea fenomenului Zurli și cea care a lansat în aceată toamnă conceptul ”Antrenorul Părinților”, Iulian Pădurariu- unul dintre cei mai reputați consultanți de strategie de business din Romania, cu o experiență de marketing strategic de peste 15 ani și cam tot atâtea premii EFFIE, cel care lansează platforma PONY Car în Cluj-Napoca, Ionuț Caras- actor la Teatrul Național „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca și lector univ. drd. la Facultatea de Teatru și Televiziune din Cluj, Adrian Crivii- antreprenor, membru de onoare al Institutului Regal al Experţilor Imobiliari Acreditaţi (RICS), fondatorul celei mai mari şi mai vechi companii autohtone de evaluare – Darian DRS SA etc.

Cum poți participa la eveniment și ajuta, totodată, copiii de la Universe Kids?

Există trei tipuri de taxe de participare la eveniment:
EDUCATIV (20 lei) – destinat liceenilor și cadrelor didactice
STANDARD (50 lei) – destinat celor care doresc să participe la eveniment și să-și aducă o contribuție pentru cauza susținută
PREMIUM (100 lei) – destinat persoanelor care, pe lângă participarea la eveniment și contribuția pentru cauză, doresc să aibă loc rezervat în primele rânduri și să ia parte la cocktailul de la finalul evenimentului, alături de invitați și organizatori.

Pe lângă experiențe deosebite și momente muzicale oferite de trupa The Beat, în cadrul evenimentului va avea loc și o ‪#‎SuperTombolă‬. Printre premii se numără: O excursie oferită de Euroaxis Travel, 2 abonamente la Electric Castle Festival, vouchere ECCO Shoes și NOBORI-Japanese Restaurant, carduri cu reducere pe viață la Stelline True Moments, și multe altele.
Puteți găsi bilete la Librăria Bookstory sau direct pe site la http://elevenevents.ro/oras/cluj-napoca. Toate fondurile sunt oferite Centrului de zi „Univers Kids”!

„Prinde unul din ultimele locuri disponibile și pe lângă 11 experiențe extraordinare, cadouri și alte surprize, ai șansa să câștigi premii de poveste! Alege biletul care ți se potrivește și înscrie-te pe http://elevenevents.ro/oras/cluj-napoca sau la Librăria Bookstory!”, îndeamnă organizatorii.