11 ani de Samsara: O călătorie culinară de neuitat

de | | 2 Minute

11 ani de Samsara: O călătorie culinară de neuitat

Cu inima plină de bucurie, vă anunțăm că sărbătorim 11 ani de când am pornit această frumoasă călătorie culinară împreună reprezentată de Restaurantul Samsara. Anii au trecut cu bucurii și provocări, iar fiecare pas în această călătorie ne-a învățat și ne-a inspirat să creăm experiențe gastronomice de neuitat pentru voi.

Acest articol este realizat de prietenii noștri de la Samsara, restaurant vegetarian și vegan din Cluj-Napoca, unde ingredientele locale, naturale și sezoniere ocupă locul principal în meniu.

Ne-am angajat să aducem în fiecare zi autenticitate, pasiune și inovație în tot ceea ce facem. Suntem profund recunoscători pentru sprijinul vostru constant și pentru că ne-ați permis să vă bucurăm papilele gustative cu preparate delicioase și unice.

11 ani de Samsara O călătorie culinară de deuitat (1)

Vă invităm să vă alăturați nouă joi, 25 aprilie, începând cu ora 18:00, pentru a sărbători acest moment special într-un mod cu totul deosebit. Vom avea plăcerea să vă servim cu vinurile excepționale de la Chateau Vartely, iar pe fundal ascultând muzica lui DJ ETY.

Dar distracția nu se oprește aici!

Înainte de aceasta, miercuri, 24 aprilie, începând cu ora 18:00, vă invităm la un eveniment Jazz’n’Tonic de neuitat, unde muzica live va fi vedeta serii. Taxa de intrare la acest eveniment este 10 lei.

11 ani de Samsara O călătorie culinară de deuitat (2)

Pentru rezervări la cele două evenimente, ne puteți suna la 0799 073 073, sau puteți accesa acest link pentru a face o rezervare online, iar pentru a rămâne la curent cu toate noutățile restaurantului și evenimentele noastre săptămânale, vă invităm să ne urmăriți pe rețelele de socializare – Instagram, Facebook, TikTok.