KIDSLAND ÎI INVITĂ PE COPII LA UN MARATON DE DISTRACŢIE, ÎN IULIUS PARC

de | | < 1 Minute

KIDSLAND ÎI INVITĂ PE COPII LA UN MARATON DE DISTRACŢIE, ÎN IULIUS PARC

Vacanţa mare debutează cu o invitaţie la distracţie în Iulius Parc, lansată de Totto Space KidsLand. În week-end, cei mici sunt aşteptaţi să participe la un tur de alergare în aer liber, o modalitate energică de a se amuza cu prietenii lor.

Sâmbătă, pe 20 iunie 2015, de la ora 10.00, copiii cu vârstele cuprinse între 2 şi 11 ani se pot aşeza la linia de start a mini – maratonului „I Love Little Cluj”, înscrierea fiind gratuită. Alături de ei în cursă va fi şi îndrăgitul prieten al năzdrăvanilor, Totto.
Prichindeii dornici de mişcare şi distracţie vor alerga pe pista din Iulius Parc şi vor fi răsplătiţi cu premii surpriză. În plus, cei mai norocoşi vor câştiga şi alte cadouri de vacanţă la To(tto)mbola pregătită pentru micii alergători. Nu va lipsi nici îngheţata, pentru ca ştrengarii să prindă energie. Evenimentul este organizat de Totto Space KidsLand, în parteneriat cu I Love Cluj şi Iulius Mall Cluj, şi are scopul de a încuraja sportul şi preocuparea pentru o viaţă sănătoasă în rândul copiilor.
KidsLand Totto Space este spaţiul de joacă din Iulius Mall Cluj, situat în proximitatea hypermarketului Auchan. Acolo este şi casa mascotei Totto, pe o corabie magică, care îi duce pe toţi copiii în lumea poveştilor. În timpul sezonului cald, distracţia se mută şi afară, la KidsLand Adventure Park. Spaţiul din Iulius Parc este amenajat cu tiroliană
şi alte obstacole, fiind destinaţia ideală pentru cei energici, care optează pentru activităţile sportive. Tot aici, se pot juca alături de prieteni, se pot da în tobogane, pot face castele din nisip sau se pot distra în trambulinele gonflabile. KidsLand
Adventure Park este deschis zilnic pentru buna dispoziţie a celor mici, programul spaţiului de joacă în aer liber fiind între orele 10.00 şi 22.00.