Chiromedica Health and Wellness Center Cluj

Postat în: Chiropractica

Chiromedica Health and Wellness Center Cluj

CHIROMEDICA Health and Wellness Center Cluj este o noutate absolută în oraș! Pornind de la o perspectivă revoluționară și inovativă, această clinică medicală își propune să readucă buna dispoziție, mobilitatea și starea generală de bine a tuturor oamenilor care apelează la serviciile oferite de această clinică. Echipa este formată din cinci tineri chiropracticieni care prin cunoștințele, profesionalismul și experiență redau starea de sănătate a diverselor zone ale corpului și a articulațiilor. Echipa clinicii își dorește să promoveze această practică la noi în țară iar în viitor își propune să generalizeze această practică ca tip de tratament pentru diverse afecțiuni.

Având ca principiu refacerea relațiilor dintre impulsurile nervoase, mușchi și oase, chiropractica este o terapie alternativă de manipulare a oaselor, preponderent a coloanei vertebrale care urmărește corectarea problemelor articulațiilor.

Chiropractica 

Terapia a fost concepută de Daniel Palmer. El a pornit de la cele trei roluri fundamentale ale coloanei vertebrale: înconjoară și protejează măduva spinării, susține un număr mare de muschi ai corpului uman și sustine capul și corpul, menținând trunchiul în poziție dreaptă, permițând în același timp mișcarea acestuia, elaborând în acest mod această practică inovativă. Terapia are la bază următorul principiu: dacă sistemul osos este corect aliniat, impulsurile nervoase sunt transmise corect și corpul funcționează la nivel optim. Terapia urmărește ameliorarea durerii iar în termen lung și vindecarea afecțiunilor.

Această practică reprezintă o noutate la noi în țară deși beneficiile acestei terapii au o largă răspândire. Scopul clinicii este acela de a face cunoscută această terapie și a face ca prin ea cât mai mulți pacienți să se bucure de beneficiile tratamentelor chiropractice.

Contact:

Adresă: Str. Oltului, Nr. 47, Cluj-Napoca

Telefon:  0771 024 163; 0770 296 601

Facebook 

Website 

Servicii Medicale

  • Chiropractica
Locație: Încărcați harta