Centrul oftalmologic Optinis Cluj – aparatură ultramodernă

Postat în: Chirurgie , Oftamologie

Centrul oftalmologic Optinis Cluj

Centrul oftalmologic Optinis Cluj, situat pe str. Republicii nr. 13 (vizavi de Spitalul Universitar CF) desfăşoară o activitate medico-chirurgicală adresată tuturor vârstelor, folosind o aparatură ultramodernă necesară diagnosticării şi tratării diverselor afecţiuni oftalmologice (vicii de refracţie, cataractă, glaucom, afecţiuni ale retinei, strabism, etc.).

De asemenea se fac programări pentru orice tip de intervenţie chirurgicală (se vor efectuaîn cadrul Compartimentului de Oftalmologie al Spitalului Universitar CF, condus de Dr. Marius Cristian Nistor), precum şi investigaţii pre si post operatorii. Intervenţiile chirurgicale se efectuează cu o aparatură de ultimă generaţie (Infiniti – Alcon) cu monitorizare video şi instrumentar de cea mai bună calitate în majoritate de unică folosinţă. Se practică anestezia topică (cu picături) evitându-se astfel riscurile anesteziei prin injectare.


Durata de spitalizare poate fi de câteva ore, bolnavul externându-se în aceeaşi zi, urmând a se prezenta la controale în ambulator (a 2-zi postoperator, la 1 săptămână, 3 săptămâni, 6 săptămani, 3 luni, 6 luni şi un an). Astfel calitatea actului medico-chirurgical şi confortul pacientului sunt la standardele necesare unei recuperări şi întegrări socioprofesionale foarte rapide (pacientul îşi poate relua activitatea normală a 3-a zi postoperator cu respectarea unor condiţii normale de igienă şi efort).

Contact Centrul oftalmologic Optinis Cluj:

Adresa: str. Republicii, nr. 13, Cluj-Napoca (vizavi de Spitalul Universitar CF
Telefon: 0264 590 304 / 0744.208.333 / 0723 242 000
Website: www.ochiul.ro
Facebook: facebook.com/operatiicataractacluj
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Servicii Medicale

  • Chirurgie
  • Oftamologie
Locație: Încărcați harta