Biogen Cluj – Laborator medical

Biogen Cluj – Laborator de analize medicale

Biogen este un laborator medical înființat în 2003, în Cluj-Napoca, de clujeni și pentru clujeni, ce vă oferă servicii medicale profesioniste.
Experiența își spune cuvântul în orice domeniu de activitate. Drept urmare, pe parcursul celor 16 ani de activitate neîntreruptă, laboratorul de analize medicale Biogen s-a preocupat constant de menținerea și ridicarea standardelor de calitate în diagnosticul de laborator.

Relația dintre pacient și personalul laboratorului este o prioritate pentru fiecare angajat. În cadrul laboratorului Biogen vei fi primit cu zâmbetul pe buze și te vei bucura de informații detaliate asupra fiecărui pas ce precede și urmează recoltării probelor biologice.

Servicii medicale pentru toată familia

Laboratorul medical Biogen Cluj oferă posibilitatea efectuării de analize medicale diverse și complexe. Desigur, analizele se pot deconta prin Casa de Asigurări de Sănătate Cluj sau prin Casa OPSNAJ, dar este posibilă și efectuarea lor contra cost, fără programare. Totodată, Biogen execută analize medicale și pe baze contractuale cu instituții de cercetare naționale și internaționale.

Pentru efectuarea analizelor cu bilet de trimitere de la un medic de familie sau specialist, aflat în contract cu CAS Cluj sau Casa OPSNAJ, este necesară în prealabil planificarea pentru recoltare în primele 10 zile de la eliberarea biletului. Analizele nedecontate de sistemul de asigurări de sănătate se pot efectua contra cost. Tarifele analizelor sunt prietenoase cu orice buzunar și reflectă calitatea și precizia rezultatelor. De asemenea, laboratorul oferă în mod periodic pachete de analize la prețuri promoționale.

Laboratorul de analize Biogen este dotat cu aparatură modernă, din fonduri europene. Toate rezultatele sunt procesate și stocate într-o bază de date. Astfel, în cazul în care te decizi să faci cu regularitate analizele acolo, vei putea oricând urmări un istoric al rezultatelor tale.

Timpul de efectuare a analizelor și eliberarea rezultatelor sunt optimizate pentru a veni în sprijinul dumneavoastră. Rezultatele pot fi obținute a doua zi, ridicate personal după ora 11, sau le puteți obține pe email, în cazul în care la recoltare v-ați dat acordul cu privire la adresa de email și confidențialitatea datelor personale.

Pentru anumite analize (de exemplu microbiologie sau imunologie) rezultatele se vor elibera în maxim 3 zile lucrătoare.

Pentru recomandări cu privire la pregătirea în vederea analizelor medicale, pentru vizualizarea întregului portofoliu de analize medicale și a ofertelor promoționale vă rugăm să consultați pagina web (www.biogen.ro) și facebook (Laborator Analize Biogen Cluj).

Date de contact

Str. Voltaire Nr. 21/1, Cluj Napoca
Telefon: 0264 595 965
Email: [email protected][email protected]
Site web
Facebook

 

Servicii Medicale

 • Alergologie
 • Bacteriologie
 • Biochimie
 • Hematologie
 • Imunologie
 • Laborator analize
 • Markeri tumorali
 • Micologie
 • Microbiologie
 • Parazitologie
 • Testare consum medicamente și droguri
 • Virusologie