Alverna Dental Studio – clinică de stomatologie

Alverna Dental Studio – clinică de stomatologie

Clinica stomatologică din Cluj-Napoca, Alverna Dental Studio oferă servicii medicale de stomatologie din diverse domenii ale acestei ramuri. Stomatologia ocupă un loc important în viața unei comunități. Odată cu dezvoltarea tot mai complexă a tehnologiei s-au implementat tratamente moderne care implică proceduri ușoare atât pentru medici, cât și pentru pacienți. Alverna Dental Cluj a dorit să aducă cele mai noi tratamente de stomatologie pentru a oferi confort sporit pacienților.

Echipamente de ultimă generație

Orice clinică stomatologică modernă trebuie să se plieze pe toate nevoile imediate ale pacienților. Alverna Dental Studio privește în detaliu necesitățile pacienților. De la dezvoltarea sa, clinica a reușit să se adapteze contemporanului. Echipamentele moderne și aparatele de ultimă generație asigură astfel standarde calitative înalte și reduc posibilele riscuri post-intervenții. Eficientizarea metodei lucru reprezintă o prioritate pentru Alverna Dental Studio. De aceea, clinica deține propriul laborator medical dentar pentru a permite medicilor să acorde servicii profesionale în cât mai scurt timp posibil.

Alverna Dental Studio

Servicii variate pentru tratamente cât mai complexe

Serviciile oferite acoperă o gamă variată de intervenții și posibile probleme pe care pacienții le-ar putea întâmpina: stomatologie generală, chirurgie dentară, estetică dentară, implantologie, protetică, endodonție, odontologie, parodontologie, ortodonție. Toate acestea se desfășoară într-un cadru cât se poate de confortabil și într-o atmosferă primitoare. 

Echipă tânără și profesională

Vizita la medic nu este o activitate plăcută, cu atât mai mult una la stomatolog. Focusată pe buna relaționare cu pacienții pentru a spori gradul de confort al acestora, echipa tânără de medici dentiști de la Alverna Dental Studio întâmpină pe fiecare pacient cu multă jovialitate, reușind să creeze relații mai apropiate. Comunicarea este cheia unor tratamente de succes. Motiv pentru care pacienților li se va explica în detaliu problema de care suferă, precum și tratamentele ce urmează a fi aplicate.

Alverna Dental Studio

Turism dentar

Pentru pacienții care se află în Cluj-Napoca în calitate de turiști (veniți din afara României) există ocazia de a se bucura de tarife de până la 5-6 ori mai mici decât în țara de reședință, însă conform celor mai exigente criterii și condiții medicale. Alverna Dental Studio dispune de aparatură de ultimă generație, folosește materiale de calitate superioară, iar metodele de lucru sunt în conformitate cu cele mai avangardiste tehnici stomatologice la nivel internațional. În plus, o parte dintre cheltuieli pot fi rambursate prin asigurările de sănătate de care pacientul beneficiază în țara sa de reședință.

Contact

Adresă: Str. Alverna, nr. 33 | Str. Viilor nr. 52B, et.1
Mail: [email protected] | Telefon: +40 748 085 933 / +40 728 085 933 / +40 770 265 223
Website | Facebook | Instagram

Program:
Luni – Vineri: 09:00 – 21:00

Servicii Medicale

  • Chirurgie Dentara
  • Endodonție sub microscop
  • Estetica Dentara
  • Ortodonție
  • Profilaxie dentară
  • Protetică
  • Stomatologie
  • Stomatologie infantilă
Locație: Încărcați harta