Polus Center Cluj-Napoca

Polus Center este cel mai mare centru comercial din Cluj-Napoca si cel mai mare complex multifunctional pe un singur nivel din tara.

Construit pe ideea reproducerii unui oras, adunand mai multe „strazi” sub acelasi acoperis, centrul comercial ofera un spatiu prietenos si ospitalier.

Noua denumire: VIVO! Cluj-Napoca

Pe langa magazine, in VIVO! Cluj-Napoca se gasesc spatii pentru servirea mesei, cafenele, un spatiu de joaca pentru copii, spatii pentru relaxare si socializare cat si un cinematograf sau o sala de fitness.

Cel mai mare shopping center pe un singur nivel din Romania, VIVO! Cluj-Napoca este locul preferat pentru cumparaturi al multor clujeni. Gazduind branduri celebre precum Zara, Bershka, Carrefour, Decathlon, vechiul Polus Cluj, actualul VIVO! Cluj va asteapta intr-o atmosfera placuta pentru shopping si nu numai, caci aveti la dispozitie si multe oportunitati de relaxare – fie ca optati pentru vizionarea unui film, savurarea unui mese delicioase la Foodcourt sau cafenelele si restaurantele din incinta complexului sau pentru participarea la evenimentele speciale organizate aici.

Contact Polus Cluj ( VIVO Cluj-Napoca):

Adresă: str. Avram Iancu, nr. 492-500, Comuna Floreşti, Jud. Cluj, Cod Postal 407280
Telefon: +40 364 413 422
E-mail: [email protected]
Website
Facebook: facebook.com/VIVOClujNapoca

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole