Shape Xpress Cluj

Shape Xpress Cluj

Exista multe sali de antrenamente in Cluj, insa Shape Xpress Cluj atrage atentia datorita diversitatii mari de antrenamente pe care le propune.

Motivatia ta primeste un boost cand intalnesti exercitii noi, accesorii de ultima generatie si, mai ales, antrenamente inedite. Antrenamentele Shape Xpress sunt variate, complexe si echilibrate, astfel incat fiecare parte a corpului tau va fi lucrata in detaliu, cu exercitii specifice. Alternand antrenamentele, poti fi sigura ca toate grupele de muschi primesc atentia cuvenita, iar tu vei fi in cea mai buna conditie fizica.|


Antrenamente Shape Xpress: BodyArt, Step aerobic, Total Body Tone, Kettlebell, Glidexpress, Circuit training, Cardioxpress, Tae-Bo, Tonxpress, Softball, Pilates, Fitband, Fitball, Aerobic, Buttxpress, Abxpress, Stiletto workout, Toningball.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole

Shape Xpress

Shape Xpress – miscare, veselie si creativitate Vara ne bate la…