Burger House Cluj

Burger House Cluj, locul unde burgerii sunt la ei acasa!

Burger House Cluj pune la dispozitia clientilor produse fara aparate de congelare. Din dorinta de a avea o bucatarie fresh, procurarea cu materie prima se face in fiecare zi.

Probabil ca stim cu totii reteta burger-ului perfect: chifla, salata, rosie si carne proaspata de vita in mijloc. In afara de ingrediente, prepararea unui burger are mult mai multe aspecte importante in spate.

Modul de preparare, pasiunea, modul de ambalare si grija pentru protejarea naturii sunt detaliile care ii diferentiaza de alte localuri unde se vand burgeri.


Clientii sunt asteptati sa incerce bautura Morning Glory – fresh-ul de lamaie cu miere. Acesta este recomandat dimineata pe stomacul gol si reprezinta semnatura localulului.

Pentru ca cei care au inventat conceptul „Burger House” iubesc natura, au inclus in logo doua elemente simbolice: verdeata si lemnul. Pentru a suplini taierile abuzive de paduri, 1 leu din vanzarea fiecarui burger ajunge in sprijinul naturii prin plantarea de copaci.

Program Burger House Cluj

Luni-Miercuri: 11:00-00:00
Joi-Vineri: 11:00-03:00
Sambata: 14:00-03:00
Duminica: 14:00-00:00
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Numele locatiei: Burger House Cluj, locul unde burgerii sunt la ei acasa!
Contact:
Adresa: Str. Matei Corvin, Cluj-Napoca
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole