Cursuri de robotică și programare pentru copii | Kids++

Kids++ organizează cursuri de robotică și programare pentru copii

Cursurile de robotică și programare pentru copii din cadrul Kids++ se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani. Experiența anterioară nu este necesară, fiecare cursant fiind instruit de la zero.

Cu ajutorul cursurilor Kids++, copiii își vor dezvolta gândirea critică, învățând totodată să programeze vizual. Predarea se face cu ajutorul proiectelor de robotică, utilizând circuite electrice, animații și jocuri video dezvoltate în cadrul cursurilor.

Cursanților li se pun la dispoziție laptopuri, seturi educaționale, TV, proiector și toate materialele necesare bunei desfășurări a activităților. Copiii nu trebuie să aducă, așadar, nimic de acasă.

Cursurile de robotică și programare pentru copii au loc săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, având o durată de aprox. 75 de minute. Formatorii Kids++ lucrează cu fiecare copil în parte, astfel o grupă este formată din maxim 8 copii.

Ședințele se țin într-o clădire modernă, pe o străduță liniștită, în spatele centrului comercial Central. Pentru părinți, se pune la dispoziție o sală de așteptare dotată cu expresor de cafea, dozator de apă minerală și plată.

Înscrierile se fac astfel:

  • telefonic
  • online: kidsplusplus.ro/Contact
  • BONUS: se oferă 20% reducere pentru al doilea copil sau prieten.

programare pentru copii cluj

Despre Kids++

O academie de Robotică și Programare din Cluj, Kids++ se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani. Asumându-și misiunea de a inspira viitoarele generații de inventatori, Kids++ pune accentul pe practică, fără vorbe goale sau teorii plictisitoare. Copiii învață noțiuni de IT cu ajutorul unor limbaje de programare dezvoltate de MIT / Massachusetts Institute of Technology. În cadrul activităților desfășurate, formatorii Kids++ utilizează sistemul de educație STEM, care integrează mai multe discipline, precum matematica, științele, ingineria sau tehnologia, într-un model de învățare bazat pe înțelegerea și rezolvarea problemelor din lumea reală.

 

kids++ programare pentru copii cluj

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți pe Faceboo și Instagram.