Una dintre variantele de promovare este stabilirea unui parteneriat media standard. Acest tip de parteneriat este gratuit. Pașii stabilirii colaborării sunt foarte simpli. Detalii în acest articol.

Parteneriatul media avansat, ar putea include, pe lângă adăugarea automată a evenimentului pe site-ul nostru, și publicarea comunicatelor de presă, a banner-elor, etc. Detalii în acest articol.

Deoarece există o serie de întrebări frecvente care ne sunt adresate cu privire la parteneriatele media, am întocmit o listă a lor, alături de răspunsurile aferente. Le găsiți în acest articol.

Vânzare BILETE ONLINE

Dacă organizezi un eveniment și dorești să îți punem la dispoziție platforma noastră dedicată vânzării de BILETE ONLINE - care vine și cu un plus de vizibilitate prin posibilitatea promovării evenimentelor în cadrul a tot ce înseamnă rețeaua și subrețeaua națională Ghid Local, scrie-ne un e-mail pe [email protected] !

Aici găsești cele mai importante și mai interesante evenimente din Cluj! Te ținem la curent cu tot ce se întâmplă în oraș. Concerte, festivaluri, spectacole culturale, expoziții, party-uri, conferințe, lansări de carte, proiecții de film și câte și mai câte. Simplu și rapid, aici găsești toate evenimentele care au loc în Cluj!