Sweet Celebration

Echipa Sweet Celebration se angajează cu seriozitate în a vă ajuta ca ziua cea mai importantă din viaţa dumneavostră să rămână memorabilă, unică, dulce şi plină de bucurie. Începând cu Buchetul Miresei, un detaliu important, simbolizând darul din partea mirelui în ziua voastră specială fiind în armonie cu personalitatea miresei. De asemenea, decorul bisericii, potrivit cu tema nunţii, aduce culoarea, veselia şi frumuseţea momentului solemn, continuând cu decorarea sălii de restaurant oferind invitaţilor o atmosferă plină de viaţă empatizând cu ziua visurilor voastre.

Apelaţi cu încredere la serviciile oferite de noi:

♥ Buchetul Miresei şi Butonieră Mire

♥ Buchetele domnişoarelor de onoare

♥ Aranjament floral maşină

♥ Aranjamente florale pe stâlpişori – biserică

♥ Aranjamente florale pentru masa mirilor, mesele invitaţilor

♥ Decor Candy Bar

♥ Guestbook Tabel Decor

♥ Cutie dar nuntă

♥ Suntem deschişi la idei noi

Căsătoria este o binecuvântare, un pas ferm catre unitate, catre un univers complex, un pas către armonie. Și ce să reprezinte mai bine diversele fațete ale unui astfel de început, decât miracolele, înca incomplet deslușite, numite flori?

Căsnicia primește-n dar delicațea ghiocelului, dar e înzestrata în aceeași măsură cu ardoarea trandafirului roșu. Farmecul și fragilitatea unui mac îi sunt oferite, însoțite de simplitatea și de forța unei lalele. Ce să mai spunem de caracterul misterios și de complexitate unei mimoze care sunt presărate asupra-i și care gravitează neîncetat în jurul fermității și echilibrului unui nufăr?

Și dacă-ar fi să-ți asemeni căsnicia cu o floare, să zburzi în imaginație prin jocul multicolor al valorilor infinite, cu ce floare ai asemăna-o? Și dacă ești pe cale să faci acest pas minunat, cu ce-ai vrea să semene ea? Cert est faptul că florile sunt întai de toate simbol al purității, puritate care emană mireasma adevarului și adierea unei inimi curate.

Invită-ți nelipsitele tovarășe multicolore să ia parte la unul din cele mai importante momente din viața ta. Sweet Celebration este aici pentru a le pune în valoare prin aranjamente florale care să creeze nu doar un eveniment, ci o poveste, mai întâi rostită prin nuanțe și miresme de miracol, iar apoi venișnic tipărită în sufletele voastre!